Reial Madrid

El Reial Madrid remunta al camp del Mallorca i suma tres punts vitals en la lluita pel títol (1-2)

El Reial Madrid ha aconseguit remuntar de forma agònica al camp del Mallorca i ha sumat tres punts vitals per refermar-se encara més en el liderat de la Lliga. Els blancs s'han adormit a la primera part i els balears, molt més intensos, ho han aprofitat per avançar-se en el marcador amb un gol de Hemed. Però, en la represa, l'equip de Mourinho ha estat capaç de capgirar un partit que se li havia posat molt coll amunt. Dos gols, d'Higuaín i Callejón, en els últims 20 minuts han rescatat el seu equip contra un Mallorca que ha protestat molt l'actuació de Pérez Montero, que ha anul·lat un gol legal a Víctor amb 1 a 0 en el marcador.

El Reial Madrid ha pogut treure endavant la seva visita al camp del Mallorca en un partit que se li havia posat molt coll amunt i que ha estat capaç de reaccionar a temps per remuntar amb dos gols d'Higuaín i Callejón en els últims 20 minuts. Els blancs han fet una primera part molt dolenta i s'han vist superats clarament per un rival molt més intens i que s'ha avançat en el marcador en el minut 38 amb un gol de Hemed, que ha pentitat amb el cap una centrada del Chory Castro. Durant molts minuts, la pressió del Mallorca ha ofegat el mig del camp del Madrid i, al descans, l'equip de Joaquín Caparrós ha marxat als vestidors amb aquest mínimm avantatge en el marcador.

Remuntada agònica i campió d'hivern

En la represa, Mourinho ha arriscat amb una defensa de tres i la tàctica li ha acabat donant fruits, tot i que també s'ha vist beneficiat per la desastrosa actuació arbitral de Pérez Montero, que ha ignorat un clar penal sobre Víctor i ha anul·lat per un fora de joc inexistent un gol al mateix jugador que hauria significat el 2 a 0.

En els últims 20 minuts, el Madrid s'ha abocat a l'atac aprofitant el desgast físic del Mallorca i ha remuntat un partit que tenia perdut. Higuaín, en el minut 71, ha fet l'empat a un amb una mica de fortuna ja que el seu xut l'ha desviat lleugerament Chico. Poc després, Crisitiano Ronaldo ha estavellat una rematada al travesser. I quan el duel agonitzava, en el minut 84, Callejón ha recollit una pilota morta a la frontal i ha culminat l'agònica remuntada madridista. Amb aquest triomf, el Reial Madrid s'ha proclamat de forma matemàtica campió d'hivern i això li permetrà afrontar amb la moral pels núvols la imminent eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei contra el Barça, que ara està a vuit punts del seu màxim rival a la classificació tot i que amb un partit menys.