Futbol

El Reial Madrid recupera Ramos, Keylor Navas, Modric i Benzema per al partit contra el València

Zinedine Zidane ha confirmat que Cristiano Ronaldo serà titular en un partit que pot ampliar a quatre punts l'avantatge dels blancs al capdavant de la Lliga

Actualitzat

El Reial Madrid jugarà aquest dimecres contra el València (18.45) un dels dos partits que té pendents. L'equip blanc confia en un triomf a Mestalla per ampliar a quatre punts el seu avantatge a la Lliga respecte al Barça.

Per aquest partit, Zinedine Zidane recupera el seu capità, Sergio Ramos, que s'ha perdut els tres últims partits per lesió; Keylor Navas, Luka Modric i Karim Benzema. En canvi, han quedat descartats per qüestions tècniques: Pepe, Coentrao, Marco Asensio i Mariano. A més, el tècnic francès ha confirmat que Cristiano Ronaldo, que va acabar el partit contra l'Espanyol amb molèsties, jugarà de sortida contra el València.

L'entrenador blanc també ha parlat d'Isco, que segons algunes informacions té dubtes a l'hora de renovar pel Reial Madrid. "Es pot entendre. Està en les rotacions, però quan un jugador juga 25 partits i el treus no li agradarà mai. Però ell sap que compto amb ell i que m'agrada com juga", ha comentat. 

Del costat valencianista, Voro no podrà comptar amb els lesionats Martín Montoya, Rodrigo Moreno i Santi Mina. En canvi, recupera Jose Luis Gayá, un cop ja ha superat les molèsties als isquiotibials que li van impedir jugar el darrer partit de Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut