Lucas Vázquez lluita per una pilota amb Neymar en un derbi de la temporada passada (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid recupera Lucas Vázquez i l'Espanyol es fixa en Hernán Pérez com a possible substitut

Després d'acomiadar Sergio García, l'Espanyol ha perdut un altre dels seus referents en atac. Lucas Vázquez tornarà al Reial Madrid i el club blanc-i-blau rebrà un milió d'euros com a compensació. L'extrem paraguaià Hernán Pérez, objectiu prioritari per cobrir la seva marxa

Actualitzat

L'Espanyol es queda en qüestió de dies sense dos dels seus millors jugadors d'atac. El dia que marxar Sergio García, el president Joan Collet ja va explicar que el Reial Madrid els havia fet arribar el seu interès per recuperar Lucas Vázquez.

L'extrem gallec ja es pot considerar a tots els efectes jugador del Reial Madrid, després de l'acord entre l'entitat blanca i l'Espanyol. Vázquez va jugar la temporada passada a l'equip català com a cedit pel Madrid. El contracte, però, incloïa una opció de compra per part de l'Espanyol i una de recompra per part del Reial Madrid.

Davant la bona temporada del jugador, tots dos clubs han fet valer la seva opció i el resultat és que Vázquez jugarà al Reial Madrid les pròximes cinc temporades amb una compensació d'un milió d'euros per a l'Espanyol. 

Hernán Pérez, possible substitut

L'Espanyol ja ha començat a treballar per trobar el substitut de Lucas Vázquez, que torna al Reial Madrid. Segons ha pogut saber TV3, un dels objectius és Hernán Pérez, un extrem paraguaià que arribaria lliure després de jugar l'última temporada amb el Valladolid, a la Segona A, cedit pel Vila-real. El Betis també s'ha sumat a l'interès del club blanc-i-blau.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut