Luka Doncic no ha pogut evitar la derrota del Reial Madrid a Moscou (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid reacciona massa tard i cau derrotat a la pista del CSKA de Moscou (93-87)

Els russos, líders indiscutibles de la classificació, han fonamentat el triomf en un gran primer quart, que ha acabat amb un resultat de 33-11

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha perdut a la pista del CSKA de Moscou i s'allunya de la lluita pel liderat de la primera fase de l'Eurolliga (93-87). Els russos, líders indiscutibles de la classificació, han fonamentat el triomf en un gran primer quart, que ha acabat amb un resultat de 33-11. Els blancs, en el partit 500 de Pablo Laso a la banqueta, sempre han anat a remolc en la marcador i al descans encara perdien per 23 punts de diferència (54-31).

En la represa, el CSKA ha anat administrant el seu còmode avantatge tot i la reacció visitant, liderada per Luka Doncic. Tot i els problemes que arrossega en un turmell, l'eslovè ha acabat sent el màxim anotador del partit amb 21 punts, però ha estat insuficient per evitar la vuitena derrota del seu equip.

En el conjunt rus, l'exmadridista Sergio Rodríguez ha estat el màxim anotador del seu equip amb 18 punts i 5 assistències, ben ajudat per Cory Higgins (16 punts) i Will Clyburn (11 punts i 10 rebots). Amb aquesta victòria, el CSKA es consolida com a líder en solitari amb 17 triomfs i només 4 derrotes, mentre que el Reial Madrid és cinquè, amb un balanç de 13 partits guanyats i 8 de perduts.