Cristiano Ronaldo ha marcat el primer gol del Madrid a Balaídos (EFE)

El Reial Madrid queda eliminat en els quarts de final de la Copa a Balaídos i diu adéu al triplet (2-2)

El Reial Madrid obté un insuficient empat a Balaídos i s'acomiada del somni del triplet davant d'un Celta que es classifica per segona temporada consecutiva per a les semifinals de la Copa del Rei després de fer bo l'1-2 de l'anada al Bernabéu

David CarballoActualitzat

Ni remuntada ni triplet. El Reial Madrid ha quedat eliminat en els quarts de final de la Copa del Rei contra el Celta a Balaídos. Els gallecs, que havien guanyat per 1-2 en l'anada al Bernabéu, no s'han arronsat i han certificat la classificació per a les semifinals per segona temporada consecutiva amb un agònic empat a dos en un emocionant partit de tornada.

Tot i les nombroses baixes, l'equip de Zidane ha sortit disposat a remuntar el resultat advers de l'anada i ha dominat un Celta massa poruc en els primers minuts. Els blancs han pressionat i han tancat el seu rival a l'àrea i han buscat amb insistència un gol que els permetés somiar amb la remuntada. En el minut 27, el Reial Madrid ha disposat d'una doble ocasió claríssima per avançar-se en el marcador, però s'ha topat primer amb el travesser i després amb el pal. Sergio Álvarez ha desviat la primera rematada i en el refús, Cristiano ha fallat un gol cantat amb tot a favor per marcar.

Amb el pas dels minuts, el Celta s'ha anat espolsant el domini visitant i ha començat a crear perill sobre la porteria de Kiko Casilla, que s'ha hagut de lluir per desviar a córner un xut potent de Guidetti. I, en el minut 44, la fortuna li ha tornat a donar l'esquena al Madrid, que ha vist com Danilo s'ha fet un gol a la seva pròpia porteria davant de l'eufòria de Balaídos i la desesperació dels seus companys, que han marxat als vestidors amb la cua entre cames i obligats a marcar dos gols en la segona part per forçar la pròrroga.

El Madrid s'aboca a l'atac i frega la proesa

En la represa s'ha repetit el mateix guió de la primera meitat. El Madrid ha sortit abocat a l'atac i s'ha fet amo i senyor del joc. Fruit del seu domini, les ocasions de perill s'han anat succeint sobre la porteria local i l'empat ha acabat arribant en el minut 62. Cristiano Ronaldo, amb un llançament de falta des de la frontal, ha tornat a donar esperances de remuntada als blancs.

L'empat a un ha posat encara més nerviós el Celta i el Madrid ha seguit insistint sense descans davant un rival incapaç de reaccionar. Sergio Ramos ha estat a punt d'igualar l'eliminatòria amb un cop de cap a plaer que de forma increïble ha rematat fora a un pam de la línia de gol. I quan més atacaven els blancs, en el minut 84 Balaídos ha esclatat d'eufòria amb el gol de Daniel Wass, que ha rematat al fons de la porteria de Casilla.

Esvaïda l'opció de la pròrroga, el Madrid necessitava dos gols més per evitar l'eliminació i, en el minut 90, Lucas Vázquez ha tornat a fer l'empat a dos amb una rematada en planxa i ha convertit els quatre minuts de descompte en una agonia per als locals, que, tot i patir fins al final, ha acabat eliminant el campió d'Europa. Aquesta vegada no hi ha hagut miracle d'última hora i el Madrid s'acomiada de la Copa i del somni del triplet.