El Reial Madrid punxa a Las Palmas i segueix líder amb només un punt d'avantatge sobre el Barça (2-2)

Els blancs s'han avançat en dues ocasions en el marcador amb dianes de Marco Asensio i Benzema, però primer Tana i després l'exblaugrana Sergio Araujo, cinc minuts abans del final, han establert la igualada

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha encadenat al camp del Las Palmas el segon empat consecutiu que el manté com a líder de la lliga però amb només un punt de diferència sobre el Barça. Els blancs s'han avançat en dues ocasions en el marcador amb dianes de Marco Asensio i Benzema però primer Tana i després l'exblaugrana Sergio Araujo, a cinc minuts pel final, han establert la igualada definitiva.

Marco Asensio i Morata han estat les sorpreses a l'onze titular del Reial Madrid, mentre James i Benzema s'han quedat d'inici a la banqueta. Els blancs han començat dominant i arribant amb perill a la porteria canària davant un encertat Javi Varas, que ha aturat el xut de Kroos i també ha enviat a córner la rematada de cap de Morata, que ha rematat una falta de Kroos.

El partit s'ha acabat convertint en una anada i tornada fins que passada la mitja hora, una contra del Madrid ha acabat amb gol. Pujada i xut de Nacho, que refusa Javi Varas i Asensio aprofita per fer de cap el 0-1. L'alegria blanca només ha durat cinc minuts, perquè arran d'una centrada de Momo, Tana ha fet l'empat. I ho ha fet amb la tranquil·litat d'aturar la pilota, controlar-la i batre la porteria de Kiko Casilla que ha mantingut la titularitat, tot i la tornada de Keylor Navas a la convocatòria superada la lesió. El jugador canari ho ha celebrat amb una tombarella espectacular.

Cristiano s'emprenya amb el canvi

A la segona part, l'entrada de Benzema ha estat decisiva. Quan només portava tres minuts sobre el terreny de joc i en la segona pilota que tocava, el francès ha marcat l'1-2 després de recollir un refús en curt de Varas. Amb el marcador favorable, Zidane ha decidit canviar Cristiano Ronaldo per Lucas Vázquez en el minut 72, un canvi que no ha paït gens bé el crac portuguès, que ha deixat el terreny de joc renegant i amb cara de pomes agres.

Però també ha estat clau l'entrada d'Araujo per al Las Palmas al segon temps. A cinc minuts del final, l'exjugador del Barça B ha firmat l'empat a dos definitiu en una jugada afortunada. Després de sumar el segon empat consecutiu, el Madrid es manté com a líder de la lliga ara amb només un punt d'avantatge respecte el Barça.