Bàsquet

El Reial Madrid presenta una oferta a l'ACB per Àlex Mumbrú, de la Penya

El Reial Madrid ha presentat una oferta a l'ACB per l'aler del DKV Joventut Àlex Mumbrú per les tres pròximes temporades. Tot i que el jugador va acabar contracte el 30 de juny, Mumbrú està subjecte al dret de tempteig per part de la Penya, que ara té deu dies per igualar l'oferta blanca. En cas d'igualar-la, el jugador s'hauria de quedar a Badalona. Mumbrú, que a hores d'ara està concentrat amb la selecció espanyola, ja va jugar a l'equip blanc les temporades 2002-2003 i 2003-2004

Actualitzat

Mumbrú, de 27 anys, va debutar a l'ACB el setembre del 1997 defensant els colors de la Penya. Les seves actuacions no van passar desaparcebudes per al Reial Madrid, que el va fitxar dues temporades. Tot i això, no va complir les expectatives creades i l'aler va tornar al club de Badalona.

En aquesta passada temporada 2005-2006, Mumbrú s'ha convertit en un dels referents de la Penya, amb una mitjana de 10,6 punts per partit que li ha permès anar convocat amb la selecció espanyola i tornar a despertar l'interès del Reial Madrid.

Anar al contingut