Varane s'ha entrenat i pot reaparèixer a Riazor (EFE)
Futbol

El Reial Madrid prepara la crucial visita a Riazor amb l'objectiu de recuperar Varane

El central francès s'ha entrenat al mateix ritme que els companys i tot apunta que podrà reaparèixer aquest dimecres contra el Deportivo

Actualitzat

El Reial Madrid ha tornat als entrenaments hores després de la derrota en el clàssic, encara amb el mal gust de boca després del triomf del Barça al Santiago Bernabéu per deixar escapar la possibilitat de donar un cop decisiu en la lluita pel títol de Lliga.

Sense temps per lamentar-se de la derrota, els homes de Zinedine Zidane s'han exercitat per preparar la decisiva visita a Riazor amb una bona notícia, la presència de Raphaël Varane. El central francès s'ha entrenat al mateix ritme que els companys i tot apunta que podrà reaparèixer aquest dimecres contra el Deportivo. El retorn de Varane és vital tenint en compte que Pepe encara s'està recuperant d'una lesió i Sergio Ramos es perdrà el partit per sanció després de ser expulsat amb vermella directa per una dura entrada sobre Messi.

El capità del Reial Madrid ha volgut enviar aquest dilluns un missatge d'optimisme als aficionats blancs al seu compte oficial de Twitter després d'assegurar que lluitarà fermament per la Lliga.

Qui tampoc serà amb tota seguretat a Riazor és Gareth Bale. El gal·lès va recaure dels seus problemes musculars contra el Barça i les proves mèdiques hauran de confirmar el temps exacte que s'estarà de baixa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut