El Reial Madrid perd en l'últim segon contra l'Efes i haurà de jugar un quart partit dijous (75-72)

Els blancs han empatat set segons abans del final, però un triple de Janning en l'últim sospir ha permès a l'Efes anotar-se la victòria i portar la sèrie al quart matx com a mínim

El Reial Madrid té dues oportunitats per certificar el seu passi a la Final Four que es juga a casa seva. Dijous serà la primera a Istambul davant un Efes que ho ha donat tot i que ha tingut en el nordamericà Janning el seu heroi amb 21 punts i autor del triple decisiu sobre la botzina.

Partit irregular del Madrid

Els blancs han anat de més a menys després d'un bon primer quarts en què han dominat al marcador amb avantatges de fins a vuit punts.

Però han anat perdent gas poc a poc i l'equip turc li ha donat la volta al matx i fins i tot ha arribat a dominar de deu punts a falta de l'últim període.

Només les actuacions genials de Sergio Rodríguez i de Llull han permès els madridistes arribar amb opcions de triomf a l'últim minut. Un triple de Caroll empatava a 72 el matx però en la jugada final Janning amb el seu triple ha fet esclatar d'alegria el pavelló turc.