Luka Doncic marcat per Kostas Papanikolaou (EFE)
Luka Doncic marcat per Kostas Papanikolaou (EFE)
Bàsquet

El Reial Madrid perd en la pròrroga a la pista de l'Olympiacos (92-83)

Les lesions han reduït de forma considerable el potencial d'un dels favorits de la competició europea

Actualitzat

El Reial Madrid continua amb el seu mal moment a l'Eurolliga (5 victòries, 6 derrotes). La derrota a la pista de l'Olympiacos per 92 a 83 ha estat la sisena en els seus últims 7 partits europeus. Els de Pablo Laso acusen, i de quina manera, les importants baixes que han patit. Sergio Llull es va lesionar de gravetat amb la selecció espanyola, i després amb la temporada ja iniciada han anat caient els dos cincs, Ognjen Kuzmic i Gustavo Ayón, i el aler pivot Anthony Randolph.

Els blancs han començat perdent, 18-8 al final del primer quart. Des del 4-6 han anat sempre al darrere en el marcador, amb un desavantatge màxim de 12 punts en el segon i el tercer quart. Però després del descans Luka Doncic (33 punts, 6 rebots, 4 assistències), ben escortat per Jaycee Carroll (24 punts, 3 rebots, 4 recuperacions), han ajustat el punt de mira.

A 12 segons del final el nord-americà ha empatat a 72. Georgios Printezis (21 punts, 7 rebots) ha errat dos tirs lliures que haurien donat la victòria als grecs. En el temps afegit, l'aler pivot grec ho ha compensat anotant els 5 punts consecutius que juntament amb una tècnica a la banqueta blanca han decidit el guanyador. Vassilis Spanoulis, que després d'una lesió de genoll va jugar el seu primer partit de la temporada el passat cap de setmana a la lliga grega, ha contribuït amb 7 punts i 4 assistències.

El proper dijous el Reial Madrid rebrà la visita del FC Barcelona Lassa, en un duel entre dos equips amb moltes urgències a l'Eurolliga. Un partit que podreu seguir en directe a Esport3.

Anar al contingut