El Reial Madrid perd a Sevilla (4-3), però acaba segon gràcies a la victòria de l'Osasuna

Tot i acabar la Lliga perdent, el Reial Madrid no haurà de jugar la fase prèvia de la Lliga de Campions gràcies a la derrota del València en la seva visita al Reino de Navarra (2-1). En l'últim partit de Zinedine Zidane amb l'equip blanc, els madridistes han perdut a Sevilla en un partit amb set gols (4-3) i han acabat la Lliga en segon lloc. El València, que ha perdut contra l'Osasuna (2-1), ha acabat tercer i els navarresos ho han fet en quart lloc i jugaran la fase prèvia de la Champions. El més perjudicat ha estat el Sevilla que tot i la victòria contra el Madrid ha acabat cinquè.

El Reial Madrid no necessitarà jugar la prèvia de la Champions. L'equip de López Caro ha acabat el campionat en segona posició tot i perdre al Sánchez Pizjuán contra un Sevilla en ratxa. Els madridistes s'han beneficiat de la desfeta del València al Reino de Navarra per 2-1. El partit ha començat molt bé per al Reial Madrid, que en una falta de David Beckham ha marcat el 0-1 al minut 16, tot i que Baptista ha estat a punt de tocar-la. El jugador anglès ha repetit deu minuts més tard, al 26. Surt en fora de joc i acaba col·locant el 0-2 davant la sortida de Palop. Però el Sevilla ha capgirat el marcador de manera espectacular i en només sis minuts. Al minut 28, Navas ha fet un golàs amb una col·locada canonada. Dos minuts més tard, al 30, Saviola ha empatat amb el seu oportunisme habitual. I quatre minuts més tard, al 34, el Pibito ha tornat a fer mal, en aquest cas amb una gran rematada al primer pal. El Pizjuán ha embogit i encara més quan just abans del descans, Luis Fabiano ha fet 4-2.  El Reial Madrid, però, ha reduït distàncies gràcies a Zinedine Zidane al minut 72. L'últim gol del francès en el futbol espanyol. I el Sevilla, que tot i la victòria, es queda cinquè i sense Champions.

Osasuna a la Champions

Data històrica per a l'Osasuna, que s'ha classificat per jugar la Lliga de Campions després de derrotar el València (2-1). Milosevic ha marcat el primer gol al minut 48. L'onzè gol del serbi aquesta temporada. L'equip de Javier Aguirre ha sentenciat només dos minuts més tard, amb una acció de contra culminada molt bé per David López: la seva sisena diana. Al minut 90, però, Villa ha fet el 2-1: un gol estèril per al València, que queda tercer, però important per al jugador, que, amb 25 gols, ha igualat amb Samuel Eto'o en la lluita pel "pichichi". El camerunès haurà d'esperar al partit de divendres a San Mamés per mirar de desempatar. L'alegria, era al Reino de Navarra, que ha celebrat aquesta fita històrica amb l'himne de la Champions.