El Reial Madrid perd a Bremen (3-2) i haurà d'esperar a l'última jornada per passar a vuitens

El Reial Madrid ha perdut al camp del Werder Bremen i haurà d'esperar a l'última jornada de la lligueta per classificar-se per als vuitens de final de la Champions. Al Werserstadion, els blancs han caigut davant el conjunt alemany per 3-2, però podien haver sortit més golejats, si no hagués estat, com és habitual, per Casillas. Els de Schuster han anat sempre al darrere en el marcador, des del minut 4, quan Rosenberg ha avançat el Bremen. Al descans, els de Schaaf guanyaven per 2-1.

Un error defensiu en el minut 4 del Reial Madrid ha permès al Werder Bremen avançar-se al Werserstadion, amb una diana obra de Rosenberg. El gol ha fet reaccionar els blancs, que deu minuts després, ja han situat l'empat al marcador. Robinho, que ja havia avisat amb anterioritat, ha executat un xut creuat que ha acabat al fons de la xarxa. Tot i això, en el primer temps d'ocasions clares dels blancs no se n'han vist més. Qui sí que s'ha lluït ha estat Casillas, en el minut 34, quan ha aturat una rematada de Sanogo molt justa al pal. Els alemanys s'han anat animant fins que a cinc minuts del descans, Sanogo, un dels més actius, ha fet el segon per al seu equip, en aprofitar una centrada de Rosenberg, que pujava per la dreta.

Semblava que al vestidor Schuster havia donat les claus per redreçar la situació, ja que només començar la represa Van Nistelrooy i Raúl han tingut dues ocasions en la mateixa jugada. El capità, però, no ha pogut arribar a rematar. Per contra, com a resposta, Sergio Ramos ha tret de sota els pals el tercer gol dels de Thomas Schaaf, després d'un cop de cap de Sanogo. El conjunt de Bremen ha continuat insistint a la porteria de Casillas fins que han trobat la seva recompensa. Ha estat en una sortida ràpida de Hunt, que ha superat una sortida en fals del porter madridista, i ha fet el tercer.

Els de Schaff, a qui només els quedava guanyar aquest partit i el que queda per seguir vius a la Champions, han continuat desafiant els blancs i han disposat de dues oportunitats claríssimes. Primer Casillas ha evitat la diana de Baumann amb els punys i, després, Rosenberg ha xutat desviat.

Amb el 3-1, Schuster ha apostat per donar més ofensivitat al seu equip amb l'entrada d'Higuaín en el lloc de Gago. El Madrid ha aconseguit retallar distàncies i donar més emoció al partit, amb el 3-2, en el minut 71, amb un gran gol de Van Nistelrooy, que pràcticament s'havia quedat sense angles a la banda dreta. Tot i això, el Werder Bremen s'ha acabat imposant i continua la mala sort dels blancs a Alemanya, on només han guanyat una vegada en la seva història (la temporada 2000-2001 contra el Bayer Leverkusen). Amb aquesta derrota, els madridistes hauran d'esperar el proper partit contra el Lazio, l'últim de la lligueta, per classificar-se per als vuitens de final de la Champions. En canvi, la victòria manté viu el Werder Bremen, al qual només li valia el triomf per seguir amb esperances a la màxima competició europea.