Copa del Rei

El Reial Madrid pateix més del compte per superar el Fuenlabrada en el seu debut a la Copa (0-2)

Els de Zinedine Zidane no han pogut passar de l'empat a 0 fins al minut 62 quan Marco Asensio ha marcat de penal. A les acaballes, Lucas Vázquez ha fet el segon del conjunt blanc també des dels onze metres

Sebas GuimActualitzat

El Reial Madrid ha patit més del compte en el seu debut de Copa contra el Fuenlabrada de la Segona Divisió B. Tot i que l'estadi Fernando Torres de Fuenlabrada és a poc més de set quilòmetres del camp de l'Alcorcón, on fa vuit anys els blancs van viure una dolorosíssima derrota, aquest dijous no s'ha repetit la història. L'equip de Zidane s'ha imposat per 0 a 2.

L'equip d'Antonio Calderón ha començat el duel amb una gran intensitat i, molt ordenat en defensa, ha desactivat el mig del camp del Reial Madrid. Els blancs no han començat a crear perill fins a les acaballes de la primera part. En el minut 44, un xut de Marcos Llorente s'ha estavellat al travesser, després que el desviés Jordi Codina. I en la següent jugada ha estat Borja Mayoral qui ha estat a punt d'obrir el marcador. El porter català del Fuenlabrada ha estat el millor del partit, però no ha pogut evitar la derrota del seu equip.

En la segona part, l'àrbitre Iglesias Villanueva ha assenyalat dos penals a favor del Madrid. I des dels onze metres, primer Marco Asensio i després Lucas Vázquez, han sentenciat l'eliminatòria per al Madrid. En el segon penal, els locals han perdut Candela, expulsat per dues targetes grogues. Una superioritat numèrica que s'ha igualat al final del partit, després d'una duríssima entrada del debutant Vallejo, que també li ha valgut l'expulsió. A finals de novembre, al Bernabéu, partit de tràmit per als blancs, que ja han posat fi al somni del modest Fuenlabrada.