Sorteig de Champions
Imatge del sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions
Lliga de Campions

El Reial Madrid no serà cap de sèrie de la pròxima edició de la Lliga de Campions perquè no ha guanyat la Lliga BBVA

Després dels canvis en el reglament de la UEFA, el sorteig de la primera fase de la pròxima edició de la Lliga de Campions beneficiarà als campions de les lligues europees, que seran els caps de sèrie. D'aquesta manera el Reial Madrid no estarà en el primer bombo el 28 d'agost.

Actualitzat

El canvi en el reglament que la UEFA ha fet pel sorteig de la propera edició de la Lliga de Campions està pensat per beneficiar els campions de les grans lligues europees. Així doncs, el bombo 1 estarà format pels guanyadors de les lligues d'Espanya (Barça), França (PSG), Anglaterra (Chelsea), Itàlia (Juventus), Portugal (Benfica), Alemanya (Bayern de Munic) i Rússia (Zenit).

L'últim cap de sèrie seria el guanyador de la competició, però, tenint en compte que els finalistes són els campions de les seves respectives lligues, la vuitena plaça l'ocuparà el PSV Eindhoven, que ha conquistat el títol holandès, la vuitena en el rànquing de la UEFA.

Un dels més perjudicats per aquesta modificació és el Reial Madrid, vigent campió de la competició, que no serà cap de sèrie de la pròxima edició. Això fa que els blancs puguin tenir un grup més difícil, tot i que no se'l podria aparellar amb el Barça, perquè la UEFA prohibeix que dos equips del mateix país coincideixin a la lligueta. El sorteig es farà el proper 28 d'agost a la ciutat de Mònaco.

Anar al contingut