El Reial Madrid no se'n surt amb l'Eibar al Bernabéu i suma el seu quart empat consecutiu

El Reial Madrid ha perdut el liderat de Primera després d'empatar a 1, a casa, contra l'Eibar. Els de Zidane han empatat els últims quatre partits, tres a la Lliga i un a la Champions

Qualsevol cosa que no sigui guanyar es converteix en un drama al Madrid. Però si parlem de quatre empats consecutius, l'últim aquest diumenge a casa davant l'Eibar (1-1), la qüestió comença a agafar tons preocupants. I el pitjor pel Madrid és que no hi ha signes de millora en l'aspecte futbolístic. L'equip de Zidane ha trobat a faltar molt Luca Modric i la seva producció futbolística ha estat escassa.

Els dos equips han marcat en el primer xut a porteria que han tingut. L'Eibar s'ha avançat molt aviat, al minut 5, en una centrada de Pedro León que ha rematat Fran Rico. Els dos jugadors són formats a les categories inferiors del Madrid. És el primer gol que l'Eibar ha marcat a la seva història al Bernabéu en qualsevol competició. El Madrid ha empatat al quart d'hora de partit amb una bona jugada de Cristiano Ronaldo. La seva centrada l'ha convertit en gol Gareth Bale a plaer.

L'entrada de Morata no ha fet variar els arguments ofensius del Madrid a la segona part. L'equip de Zidane ho ha fiat tot a les centrades des de la banda i ha renunciat al joc combinatiu pel mig. Bale ha enviat una pilota al pal en una bona rematada de cap i Ronaldo també ha tingut una bona opció per marcar però ha rematat desviat. L'Eibar no ha patit en excés i el Madrid no ha estat capaç de dominar el partit en cap moment. Amb l'empat, el Madrid perd el liderat de la lliga