Luka Doncic celebra la seva esmaixada

El Reial Madrid manté liderat de l'Eurolliga superant l'EA7 de Milà en l'últim quart

El Reial Madrid, després de deixar jugar al conjunt italià durant tres quarts, ha mostrat la seva cara més intensa a l'últim quart. Una vegada més, els madridistes han tingut prou amb mostrar-se intensos un quart per guanyar

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha sumat davant l'EA7 Emporio Armani de Milà la seva sisena victòria consecutiva a l'Eurolliga (94-89), un resultat que li permet seguir per segona setmana consecutiva líder de la competició. Els dos equips han disputat una primera part d'intercanvi de cistelles, sense que cap dels dos equips pogués obrir forat en el marcador. Sergio Llull, des de fora, i Othello Hunter (12 punts, 4 rebots) i Anthony Randolph, des de dintre, anotaven per als blancs, mentre que l'escorta Krunoslav Simon (20 punts) hi donava la rèplica per al conjunt italià.

El tercer quart ha començat amb aquesta mateixa dinàmica ofensiva, amb els dos rivals intercanviant-se parcials. Però, a poc a poc, les defenses han anat augmentant la seva intensitat, mentre que el Madrid, al darrere en el marcador, intentava recuperar el control del matx. Jaycee Carroll (16 punts) ha començat a veure cistella, però els italians han aguantat la pressió per tancar el període 69 a 73.

A l'últim quart un triple de Luka Doncic (17 punts en 18:50 minuts de joc), que en la primera meitat havia posat dos taps espectaculars, ha deixat els de casa a 1 punt. Una cistella de Simon i una tècnica a Llull han donat aire als milanesos. El joc s'ha accelerat i els de Pablo Laso, després d'un triple de Llull, s'han posat al davant (83-81). En un final ajustat, una cistella afortunada de Gustavo Ayón (10 punts, 8 rebots) recollint una pilota solta a la pintura i una esmaixada demolidora de Doncic al contraatac han estat definitives.