Sergio Álvarez i Facundo Roncaglia frenen Cristiano Ronaldo en un partit recent entre Celta i Reial Madrid (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid juga avui a Vigo per avançar el Barça al capdavant de la Lliga

L'equip blanc busca tres punts que el situï líder a falta d'una jornada per acabar el campionat

Actualitzat

Celta de Vigo i Reial Madrid juguen aquest vespre (21.00) un partit de la Lliga corresponent a la 21a jornada i ajornat en el seu dia per les conseqüències d'un temporal que va fer estralls a Galícia al mes de febrer.

Un calendari atapeït per la participació dels dos equips en competicions europees ha impedit que el partit es pogués jugar fins ara, quan el campionat està a punt d'acabar, de tal manera que el seu resultat pot ser determinant per al desenllaç. Si el Reial Madrid surt guanyador de Balaídos tindrà el títol a tocar. Si perd, el deixarà en mans del Barça a falta de l'última jornada. Un empat, en canvi, obligarà els blancs a guanyar a Màlaga per assegurar-se el campionat.

El Reial Madrid no es trobarà precisament amb el millor Celta. Concentrat fins ara en la Lliga Europa, on va arribar fins a les semifinals i va caure de forma digna i dolorosa davant el Manchester United, l'equip viguès porta una sèrie catastròfica a la Lliga, amb cinc derrotes consecutives. El fet de no jugar-se res davant els blancs podria fer pensar que seran una presa fàcil davant un Madrid embalat, almenys pel que fa a resultats. Però els de Berizzo saben com desactivar el Madrid: el van eliminar de la Copa aquesta mateixa temporada.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut