Lliga de Campions

El Reial Madrid juga a Roma l'anada dels vuitens de la Champions disposat a trencar el seu malefici amb els clubs italians

Zidane s'estrena en competició europea a la banqueta del Reial Madrid amb una llista d'objectius pendents. La Lliga de Campions és, en aquests moments, el títol on els blancs posen les seves esperances aquesta temporada.

Actualitzat

El Reial Madrid disputa a Roma l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions, amb la vista posada en el títol que més agrada en aquest club i el que tenen més a mà aquesta temporada, almenys en aquests moments. Els blancs, a 4 punts del liderat a la Lliga Espanyola (que podrien ser 7 si el Barça guanya l'Sporting) i eliminats de la Copa del Rei per l'alineació indeguda de Txérixev davant del Cadis, veuen en la competició europea la redempció als seus mals.

Per al seu tècnic, Zinedine Zidane, serà el seu debut a la banqueta en competició internacional amb un triple objectiu. El primer, a llarg termini, guanyar l'Onzena Copa d'Europa del Madrid. El segon, millorar la imatge del conjunt fora de casa. I el tercer, trencar la mala dinàmica madridista en eliminatòries contra equips italians.

Des que van eliminar el Nàpols de Maradona el 1987, els madridistes han caigut en els vuit encreuaments posteriors amb equips de la Lega. El seu últim botxí, la temporada 2007-08, va ser precisament la Roma. Zidane té les baixes segures de Gareth Bale i Pepe, i el dubte fins a última hora de Marcelo i James Rodriguez, totes per problemes físics.

Els italians no li posaran fàcil al Madrid. Si Zidane va substituir Benítez a la banqueta blanca a començaments d'any, Luciano Spalleti va fer el mateix amb Rudi Garcia el passat 16 de gener. Spalleti va variar el sistema tàctic, alternant un 4-5-1 i un 3-4-2-1, i va augmentar el ritme dels entrenaments, i els resultats l'han acompanyat amb una sèrie de 4 victòries seguides en Lliga.

Aquest vespre, davant del Madrid, intentaran mantenir la seva bona ratxa. El tècnic italià es veu afavorit pels precedents. En la seva anterior etapa a la banqueta del club italià va viure en primera persona el triomf sobre el Reial Madrid de l'any 2008. Tindreu un resum d'aquest matx en el "Zona Champions" d'Esport3, a partir de les 22.35.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut