Reial Madrid

El Reial Madrid ja prepara el partit davant el Valladolid en un ambient encara tens

Tots els jugadors disponibles de la plantilla, excepte els lesionats Drenthe, Pepe i Benzema, s'han exercitat aquest divendres al matí a la ciutat esportiva de Valdebebas per preparar el partit que els enfrontarà diumenge a partir de les nou del vespre al Valladolid a l'estadi José Zorrilla. Els jugadors i el cos tècnic han mantingut una reunió d'uns deu minuts als vestidors abans de trepitjar la gespa i començar una sessió preparatòria marcada novament per les cares llargues i el posat seriós dels futbolistes. Els madridistes s'aferren a la Lliga com a taula de salvació per no quedar-se un altre any en blanc.

Actualitzat
Després de l'eliminació de la Champions, al Madrid només li queda la Lliga per salvar la temporada. Els blancs volen canviar de xip, centrar-se en la Lliga, però els efectes de l'eliminació europea encara cuegen. Tot i que intenten donar sensació d'aparent normalitat, encara hi ha qui busca culpables.

A l'entrenament d'aquest divendres ja no hi havia cares de funeral, però tampoc estaven per a gaires bromes. Cristiano Ronaldo, menys actiu del que és habitual, s'ha mostrat distant amb Higuaín, centre de les crítiques per l'eliminació contra l'Olympique de Lió. Al davanter argentí l'acusen d'individualista i sobre el terreny de joc el portuguès ja li va mostrar el seu malestar, i la relació entre tots dos sembla cada dia més tensa. Raúl Albiol ha intentat treure importància al tema i ha volgut deixar clar que l'ambient a la plantilla és excel·lent. Albiol també s'ha afegit al discurs de Casillas i ha reiterat el ple suport de l'equip a Pellegrini.

I és que després d'haver-se acomiadat de la Copa i de la Champions, la Lliga seria un mal menor en la que havia de ser la temporada del triplet merengue. Diumenge, a Valladolid, intentaran recuperar-se anímicament per lluitar per la Lliga i no quedar-se un altre any en blanc.


El Valladolid no descarta donar la sorpresa

El Valladolid serà el primer rival del Reial Madrid després de la seva desfeta europea. Els castellans, que ara mateix es troben en posició de descens, esperen aprofitar el mal moment de l'equip blanc. Pedro López, lateral dret del Valladolid, ha reconegut en declaracions a Catalunya Ràdio que no signaria l'empat abans de jugar el partit. L'eliminació del Reial Madrid a la Champions ha donat moral al Valladolid, que espera donar la sorpresa al Nuevo Zorrilla aquest diumenge. El club castellà ha anunciat que, abans del partit que els enfrontarà als blancs, es dedicarà un minut de silenci en memòria de l'escriptor Miguel Delibes, natural de Valladolid, mort aquest divendres als 89 anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut