Els jugadors del Reial Madrid aixequen la Copa que els acredita com a guanyadors de la Champions League 2017-18 (EFE)

El Reial Madrid s'imposa a la final de Champions davant d'un molt desafortunat Liverpool (3-1)

El porter dels 'Reds', Karius, ha protagonitzat dues accions desastroses que han acabat amb la pilota al fons de la xarxa. A banda, el golejador dels anglesos, Salah, s'ha retirat lesionat a la mitja hora de joc

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Reial Madrid s'ha imposat al Liverpool a la final de la Champions (3-1) i suma el seu tretzè títol de la màxima competició europea en un partit marcat per la mala sort dels 'Reds' que entre la lesió de Salah i les desafortunades intervencions del porter Karius han servit en safata la victòria als blancs. Amb aquest triomf, el Madrid continua fent història sumant la seva tercera Champions consecutiva i la quarta en els últims cinc anys.

El conjunt anglès ha sortit com un tro a la gespa de l'Estadi Olímpic de Kíev amb la determinació de marcar al més aviat possible. Pressió intimidatòria, màxima velocitat en el joc i passades llargues per tal de sorprendre el conjunt blanc que, en els primers minuts, ha tingut problemes per asserenar i controlar el partit. Els homes més avançats dels 'Reds', el trident Salah, Mané i Firmino, han arribat amb certa facilitat a la porteria de Keylor Navas. Els blancs, en canvi, no han xutat a porteria fins al minut 10 i ha estat amb un innocent i desviat xut de Marcelo.

Al minut 23, Alexander-Arnold ha tingut l'ocasió més clara fins el moment amb una canonada des de dins de l'àrea aprofitant un rebot però que el porter del Reial Madrid ha pogut aturar amb una gran estirada.

L'estrella del Liverpool, el golejador Mohammed Salah, ha hagut d'abandonar el terreny de joc a la mitja hora de joc per una lesió a l'espatlla com a conseqüència d'una mala caiguda durant una lluita per la pilota amb Sergio Ramos. Poc després qui ha perdut un home ha estat el Madrid quan Dani Carvajal també s'ha lesionat.

La marxa inesperada del golejador del Liverpool ha devastat els ànims entre els seus companys fet que ha donat ales al Reial Madrid i ha disposat dels seus millors minuts. Fins i tot ha marcat gol però el jutge de línia l'ha anul·lat per fora de joc de Benzema.

A la respresa, Isco ha emmudit l'estadi ucraïnès quan ha estavellat la pilota al travesser després aprofitant un mal refús d'Adam Lallana quan intentava treure la pilota de l'àrea.

Instants després, el Reial Madrid s'ha avançat amb un gol absurd. El porter del Liverpool Karius ha volgut fer un servei de porteria amb la mà i Benzema que l'estava pressionant l'ha pescada i la pilota ha acabat al fons de la xarxa (1-0). L'eufòria de l'equip blanc ha durat ben poc i és que Mané ha empatat punxant la pilota des de la mateixa línia de gol després que Lovren la pengés de cap en una rematada a la sortida d'un córner (1-1).

El Reial Madrid s'ha tornat a avançar amb un gol espectacular de Bale, que havia entrat per Isco, de xilena des de lluny engaltant al primer toc una assistència de Marcelo (2-1).

A les acaballes del partit, el gal·lès ha tornat a fer diana xutant des de lluny una pilota que el porter Karius, en l'intent de refusar la pilota, se li ha escapat quan semblava tenir-la controlada i ha vist com acabava al fons de la xarxa (3-1).