Futbol

El Reial Madrid i l'Ajuntament es posen d'acord per a la reforma del nou Santiago Bernabéu

Amb l'acord entre el consistori i el club, l'inici de les obres podria accelerar-se

Actualitzat

Després de diverses desavinences entre Florentino Pérez i l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, el club i el consistori s'han posat d'acord per a la remodelació faraònica de l'estadi Santiago Bernabéu.

Colze a colze, els dos protagonistes, Florentino i Carmena, han comparegut davant dels mitjans de comunicació per presentar tots els detalls de l'estadi blanc del futur, un projecte "únic i integrat a la ciutat".

La gran reforma del Santiago Bernabéu costarà uns 400 milions d'euros i anirà a càrrec de l'empresa Cepsa, que donarà un "cognom" a l'estadi madrileny.

El projecte presenta un Santiago Bernabéu amb sostre que es desplegarà o es replegarà en funció de la meteorologia. La il·luminació es basarà en la tecnologia LED, un sistema que optimitza molt bé la relació llum-consum energètic. Això sí, serà un estadi molt modern però sense incrementar-ne l'aforament.

Sobre la polèmica de la construcció d'un hotel, de moment, pilotes fora: Florentino Pérez ni ho ha confirmat ni ho ha descartat. En tot cas, amb el trasllat de les oficines a Valdebebas i la demolició del centre comercial La Esquina del Bernabéu, el Reial Madrid i la ciutat guanyen un espai d'uns 8.000 metres quadrats al voltant de l'estadi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut