Lliga de Campions

El Reial Madrid i la Juventus es juguen acompanyar el Barça a la final de Berlín

L'equip blanc buscarà capgirar aquest vespre a l'estadi santiago Bernabéu el 2-1 que l'equip torinès va aconseguir en el partit d'anada

Actualitzat

El Barça coneixerà aquesta nit qui serà el seu rival a la final de la Champions de Berlín. El Reial Madrid, vigent defensor del títol, s'ha conjurat per remuntar davant la Juventus un desavantatge mínim (2-1) en un clima enrarit després d'haver deixat escapar pràcticament el títol de Lliga.

Les reaccions de Casillas a les xiulades de l'afició, les queixes de Gareth Bale a través del seu representant, les mostres d'incomoditat de Cristiano Ronaldo o senzillament la falta de fluïdesa en el joc de l'equip. Tot això pot quedar oblidat si el Reial Madrid aconsegueix superar la Juve, encara que sigui per un exigu 1-0, i plantar-se a la final de Berlín. El Madrid té al davant un repte històric, com es va encarregar de recordar Carlo Ancelotti: ser el primer equip de l'era Champions que repeteix títol. L'últim a fer-ho va ser el Milan (1989 i 1990) quan la competició encara era senzillament la Copa d'Europa.

El tècnic blanc té problemes sobretot al mig del camp, a causa de l'absència per lesió de Luka Modric i al fet que Toni Kroos arriba al partit just de forces. Però, al marge de l'alemany, recupera Karim Benzema, la seva referència a l'eix de l'atac. També la Juventus recupera un jugador important en el seu esquema com és el francès Paul Pogba, un jove migcampista amb arribada cobejats pels clubs amb més capacitat econòmica del món.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut