Danilo i Morata (Reuters)
Danilo i Morata (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid i el Chelsea arriben a un acord pel traspàs d'Álvaro Morata al club anglès

El Reial Madrid pot ingressar 80 milions d'euros pel davanter

Actualitzat

El Chelsea i el Reial Madrid han anunciat que han arribat a un acord pel traspàs del davanter Álvaro Morata, de 24 anys. Per tancar l'operació de forma definitiva només falta que el madridista passi la corresponent revisió mèdica. A la Premier League es retrobarà amb Antonio Conte, l'entrenador amb qui va treballar a la Juventus i que dimarts va renovar el seu contracte amb el Chelsea dues temporades més.

Morata, que la temporada passada ha fet 22 gols a totes les competicions, ja no s'ha entrenat aquest dimecres amb els seus companys a l'estada de pretemporada del Madrid als Estats Units. Amb el seu traspàs el club blanc ingressarà una bona quantitat de diners, que alguns mitjans situen al voltant dels 80 milions d'euros.

Aquest no és l'únic traspàs que el club que presideix Florentino Pérez pot oficialitzar aquesta setmana. El Manchester City estaria interessat a incorporar el lateral dret Danilo, en una operació en què el Madrid podria rebre 30 milions d'euros. D'una altra banda, l'arribada de Morata al Chelsea podria precipitar la sortida de Diego Costa del club londinenc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut