El Reial Madrid ho té molt fàcil per golejar una contemplativa Reial Societat al Bernabéu (5-1)

El Reial Madrid ha passat per sobre d'una tendra i contemplativa Reial Societat en un partit sense història al Bernabéu. Els blancs n'han tingut prou amb els primers 45 minuts per golejar un rival de Champions que ha donat moltes facilitats i que només ha reaccionat en la represa aprofitant la desconnexió local. Cristiano Ronaldo, autor d'un "hat-trick", ha liderat el còmode triomf del conjunt de Carlo Ancelotti.

El Reial Madrid ha passat per sobre d'una tendra i contemplativa Reial Societat en un partit sense història al Bernabéu. Els blancs n'han tingut prou amb els primers 45 minuts per golejar un rival de Champions que ha donat moltes facilitats i que només ha reaccionat en la represa aprofitant la desconnexió local. Cristiano Ronaldo, autor d'un "hat-trick", ha liderat el còmode triomf del conjunt de Carlo Ancelotti.

Ben d'hora Cristiano Ronaldo, en el minut 8, ha donat el primer avís de perill amb un fort xut llunyà que s'ha estavellat al travesser. Aquesta ocasió ha estat el preludi del primer gol del partit, obra, esclar, del portuguès, en el minut 12. CR7 ha rebut una assistència de Benzema i ha batut Claudio Bravo amb un xut creuat. Sense temps per reaccionar, Benzema ha fet el 2-0 en el 17 i abans de la mitja hora de joc, un clar penal per mans de Mikel González dins de l'àrea l'ha transformat Cristiano en el 3-0. Per arrodonir el recital madridista, Khedira ha fet el quart en el minut 36 amb una rematada a trencar dins de l'àrea visitant.

"Hat-trick" de Cristiano Ronaldo

Amb el partit completament decidit, en la represa el Reial Madrid ha baixat una mica la intensitat i la Reial Societat ha tractat de maquillar una derrota tan justa com inapel·lable. Els bascos, inofensius durant els primers 45 minuts, han estirat línies buscant la velocitat del mexicà Carlos Vela i la qualitat tècnica d'un Griezmann que ha retallat distàncies en el minut 60. El francès ha encarat tot sol Diego López i ha evitat la sortida del porter gallec del Madrid picant la pilota per sobre amb un toc magistral. Precisament en la jugada anterior Griezmann havia reclamat un possible penal que Martínez Munuera no ha considerat pena màxima.

El Madrid s'ha desconnectat abans d'hora, i la Reial Societat ho ha aprofitat per portar el domini i crear alguna ocasió més de perill. La més clara, altre cop de Griezmann, que ha perdonat una oportunitat clamorosa per fer el 4-2. En canvi, en el minut 76 ha arribat la maneta madridista. Cristiano Ronaldo, amb un gran xut de falta, ha arrodonit el seu "hat-trick" i ja suma 16 gols a la Lliga. El públic del Bernabéu ha corejat de forma unànime el nom del portuguès i ha demanat a crits que li donin la Pilota d'Or. Fins i tot la golejada local podria haver estat més àmplia si Morata, que acabava d'entrar al terreny de joc, no hagués fallat una ocasió claríssima amb tot a favor per marcar.