Kylian Mbappé pot protagonitzar el traspàs més car de la història del futbol mundial (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid hauria arribat a un principi d'acord amb el Mònaco pel traspàs de Kylian Mbappé

Segons informa el diari "Marca", el traspàs es podria tancar per uns 180 milions d'euros, una xifra rècord, i el jugador francès, de només 18 anys, firmaria un contracte per sis temporades

Actualitzat

El Reial Madrid i el Mònaco haurien arribat a un principi d'acord pel traspàs del jugador francès Kylian Mbappé al conjunt blanc. Segons informa el diari "Marca", el traspàs es podria tancar per uns 180 milions d'euros, xifra que trencaria tots els rècords establerts fins al moment en operacions d'aquest tipus en la història del futbol mundial.

La xifra final es desglossa entre fixos i variables. Com a quantitat fixa, els clubs estarien negociant entre els 150 i els 160 milions d'euros, i la resta dels diners (entre 20 i 30 milions) pel concepte de variables, en funció del rendiment i èxits conquistats pel jugador amb el Reial Madrid.

Segons el diari, Mbappé signaria per sis temporades, a raó de set milions d'euros nets per temporada. No es contempla la cessió del jugador per una campanya al Mònaco, sinó que la seva incorporació al Reial Madrid seria immediata i es convertiria en el recanvi d'Álvaro Morata, recentment traspassat al Chelsea.

Mbappé, de només 18 anys, és una de les grans perles del futbol europeu i tot apuntava que el seu destí acabaria sent el PSG, que li hauria ofert, segons algunes versions, un contracte de 12 milions d'euros anuals. No obstant això, l'interès del club parisenc en els últims dies s'ha focalitzat en el blaugrana Neymar, operació que descartaria l'arribada del joveníssim internacional francès al Parc dels Prínceps.

Anar al contingut