Gareth Bale celebra el 0 a 1 amb els seus companys (EFE)

El Reial Madrid guanya l'Eibar (0-2) i no perd pistonada

Els de Rafa Benítez han guanyat a Ipurua amb gols de Bale i Cristiano Ronaldo, de penal, i segueixen les passes de l'Atlètic, segon classificat a dos punts, i del Barça, primer a 6

El Reial Madrid s'enfrontava a Ipurua a un Eibar que només havia perdut un partit a casa aquesta temporada, concretament contra l'Atlètic de Madrid. Els blancs, que tenien la baixa d'Isco per sanció, i les de Ramos, Marcelo i Varane per lesió,  estaven obligats a guanyar per seguir les passes dels seus dos rivals, Barça i Atlètic, i ho han aconseguit (0-2).

El partit ha començat amb molta pressió i passis entre línees per part dels jugadors de l'Eibar, que no han deixat respirar gaire els de Benítez.Un Eibar perillós a la contra i un Reial Madrid molt ben posicionat sobre el camp han limitat les oportunitats de marcar pels dos equips, en un primer temps molt intens, molt exigent i amb molt ritme per part d'ambdós equips. Tot i això, al minut 43, Gareth Bale ha aprofitat una centrada de Modric, procedent d'una sortida de córner, per marcar fàcilment de cap (0-1). Bale s'ha retrobat amb el gol, ja que no marcava des de la segona jornada de Lliga.

L'Eibar ha sortit al segon temps amb la intenció d'empatar el partit creant més oportunitats de gol. Al minut 60 Pantic ha tingut l'empat a les botes, però la rematada del central ha volat per sobre de la porteria. Els locals han mantingut la intensitat guanyant metres de cara a la porteria blanca i el partit ha seguit viu fins al final. Al minut 72, el Madrid ha estat a punt de rematar el partit; Lucas Vázquez fa una bona passada a Cristiano que no és capaç de finalitzar la jugada de cara a porta.

Al minut 81, un penal a favor del Madrid ha acabat sentenciant el partit. Dani Garcia fa caure Lucas Vázquez dins de l'àrea i Cristiano Ronaldo és l'encarregat de pujar un nou gol al marcador (0-2).