El Reial Madrid guanya al camp del Leicester City per 1-2 amb gols de Callejón i Benzema

El Reial Madrid ha guanyat sense patir gaire aquest dissabte al camp del Leicester City (1-2). Els blancs han controlat el partit gairebé en tot moment, tot i que Mourinho ha posat en escena una alineació farcida de suplents. Callejón ha inaugurat el marcador en el minut 43 de la primera part després d'una assistència de Benzema. A la represa ha estat el francès qui ha fet el 0-2, en aprofitar-se d'un xut de Marcelo que ha rebotat al pal. Dyer ha fet l'1-2 en el minut 90, però la reacció de l'equip anglès ha arribat massa tard. Ara el Madrid posa rumb a la Xina, on continuarà preparant la temporada oficial que arrenca amb la disputa de la Supercopa contra el Futbol Club Barcelona.

José Mourinho ha presentat un onze poc habitual a l'estadi King Power per enfrontar-se al Leicester City, amb Adán a la porteria; Ramos, Albiol, Varane i Marcelo en defensa; Granero i Khedira al doble pivot; Callejón, Kaká i Coentrao a les mitjes puntes; i Benzema com a davanter centre. Tot i així, el Madrid ha tingut gairebé sempre el control de l'esfèrica i ha gaudit de les millors ocasions, però els seus intents han acabat fora per poc o bé han estat avortats pel porter local. I quan semblava que el 0-0 seria el resultat al descans, una errada de Schmeichel ha permès a Benzema assistir a Callejón perquè l'ex de l'Espanyol fes el 0-1 a porteria a buida.

A la represa han entrat al camp Casillas, Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso i Özil, la qual cosa ha fet augmentar el control blanc. Malgrat que Casillas ha refusat un cop de cap perillós de Bamba en el minut 55, el Leicester s'ha vist superat definitivament en el 62, quan Benzema ha fet el 0-2 en aprofitar que un xut de Marcelo s'ha estavellat al pal. Dyer ha posat una mica d'emoció al temps afegit en batre Casillas en el minut 90, però qui ha pogut fer l'1-3 ha estat Higuaín en un contracop que ha conjurat Schmeichel.

El Madrid, que ha guanyat tots els partits que ha disputat aquest estiu, posarà ara rumb a la Xina per continuar la pretemporada.