El Reial Madrid guanya a la pista del Pamesa i es converteix en el segon semifinalista (80-83)

El Reial Madrid s'ha convertit en el segon semifinalista de la Lliga ACB després del Tau en imposar-se en el quart partit de la sèrie a la pista del Pamesa València per un ajustat 80-83. El matx ha estat molt igualat i no s'ha decidit fins als últims segons, quan amb 80-81 en el marcador, Avdalovic ha perdut una pilota decisiva en l'últim atac local tot i que el base serbi havia reclamat una falta personal anterior. En la jugada següent, Bullock ha sentenciat amb dos tirs lliures i ha fet inútil l'últim llançament de Ruben Douglas per intentar forçar la pròrroga.

El Reial Madrid és el segon semifinalista de la Lliga ACB després d'imposar-se al Pamesa València per 80-83 en el quart partit de la sèrie. L'equip valencià ha dominat bona part del partit i a la mitja part guanyava per 45-37, gràcies al bon rendiment d'homes com Oliver, Avdalovic o Garcés. Però de mica en mica, els homes de Joan Plaza han començat la remuntada, liderats per l'encert de Charles Smith, que ha fet 19 punts. En els últims segons, els tirs lliures tranformats per Felipe Reyes i Louis Bullock han certificat la victòria blanca. Aquest diumenge es jugaran els quarts partits de la resta de quarts de final: Akasvayu Girona - Barça, amb 2-1 per als blaugranes, i Gran Canària - DKV Joventut, també amb 2-1 per a la Penya.