Cristiano Ronaldo s'interessa per Gareth Bale (EFE)

El Reial Madrid goleja l'Sporting de Gijón (5-1), però veu com es lesionen Bale i Benzema

El Reial Madrid de Zidane surt a golejada per partit. Va marcar 5 gols al Dépor i aquest diumenge n'ha anotat 5 més davant l'Sporting. La mala notícia per als blancs han estat les lesions de Bale i Benzema, aquesta segona en una jugada molt desafortunada

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha golejat clarament l'Sporting, 5 a 1, però dos dels seus tres davanters titulars que formen la BBC, Gareth Bale i Karim Benzema, s'han lesionat i no han pogut acabar el partit. Els de Zidane han fet una primera part ben vistosa, on han aconseguit tots els seus gols, i una segona més discreta. De fet, els segons 45 minuts no calien.

El partit ha durat ben poc. En la primera rematada a porteria del matx, Gareth Bale ha avançat els de Zidane en un córner servit per Tony Kroos. Només havien passat 7 minuts des que l'àrbitre havia decretat el començament del matx. Dos minuts més tard, després d'una pilota perduda pels asturians, Cristiano ha culminat una passada de Benzema anotant el segon gol de la tarda. I en el minut 11, ha arribat el gol del francès, en una espectacular tisora, aprofitant una centrada de Bale. Màxima efectivitat de la BBC, tres xuts a porta, tres gols.

L'Sporting que entrena l'exblaugrana Abelardo s'ha rendit, però els gols han continuat caient. Ronaldo ha tornat a marcar en el minut 18 després d'una centrada de Carvajal. La primera arribada visitant clara s'ha produït en el minut 24, però el porter Keylor Navas ha donat mostres de la seva solvència habitual. Ha estat, però una aparició esporàdica, sense més continuïtat. Els blancs, davant d'un rival tan inofensiu, han baixat una mica el ritme.

La BBC, víctima de les lesions

Tot i això, gairebé sense voler-ho, Benzema ha tingut una bona ocasió per fer el cinquè gol en el minut 38. El davanter ha acabat marcant en el minut 40, després d'una demostració de talent d'Isco en la generació de joc. La mala notícia per a Zidane ha estat la lesió muscular de Bale, en el bessó dret, poc abans del descans. El Madrid ha jugat els instants finals del primer període amb 10 jugadors fins que Jessé ha substituït el gal·lès a l'inici de la segona meitat.

En la represa l'Sporting ha endurit la seva actitud defensiva per evitar una golejada encara més escandalosa. Zidane ha donat entrada a James Rodríguez en el lloc d'Isco. El colombià i Benzema s'han destorbat en una clara ocasió de gol malbaratada per la seva falta d'entesa. En l'acció el francès s'ha lesionat en rebre una puntada del seu company. En la prolongació d'aquesta desafortunada jugada, en el minut 62, Isma López ha fet el 5 a 1 després d'una bona assistència de Jony. Kovacic ha substituït el davanter madridista.