El Reial Madrid goleja el Dinamo de Zagreb (6-2) i es classifica com a primer de grup

El Reial Madrid s'ha classificat com a primer del grup D, a la Lliga de Campions, després de golejar el Dinamo de Zagreb (6-2). I és que, al minut 1, Benzema va avançar els de Mourinho amb l'1-0. Al 6, Callejón va fer el 2-0 i Higuaín, al 9, va fer el 3-0. Deu minuts després, Özil va situar el quart. A la represa, Callejón i Benzema van repetir com a golejadors. I en el tram final, Beqiraj i Tomecak van fer els gols de l'honor per als croats. En l'altre partit del grup D, l'Olympique de Lió i l'Ajax van empatar (0-0).

El Reial Madrid va golejar un feble Dinamo de Zagreb per 6-2 i acabarà com a primer de grup a la Lliga de Campions. Mourinho va donar descans a homes com Cristiano Ronaldo i Casillas.

El Madrid va sentenciar el partit amb nou minuts, el temps que va trigar a marcar tres gols. El primer, de Karim Benzema, de qui les cròniques diuen que va ser el seu millor partit des que és al Madrid. El 2-0, obra de Callejón, un dels sis canvis que Mourinho va introduir respecte a l'equip que va guanyar a Mestalla.

Entre els suplents, Casillas, Cristiano, Pepe i Khedira. Higuaín va firmar el 3-0 amb una qualitat enorme i Mesut Özil va fer el quart abans del descans tot just al minut 19. Debutant com a titular al Madrid, el migcampista turc Nuri Sahin.

La segona part va arrencar amb un altre gol ràpid, el de Callejón tot just en el tres de la represa. Doblet de José Callejón i doblet de Karim Benzema, que va marcar el 6-0 en un teva-meva amb el Pipita Higuaín. Quart gol del francès a la Champions, un més que Cristiano Ronaldo.

Els croats, zero gols a favor en quatre partits de Champions, van trencar aquesta estadística a les acaballes. Beqiraj va fer el primer del Dinamo de Zagreb a un minut del final. En el temps afegit, un altre gol visitant, el de Tomecak, per al definitu 6-2. El Madrid serà primer de grup independentment de l'últim partit que ha de disputar al camp de l'Ajax.