El Reial Madrid goleja el Deportivo amb un onze inicial ple de jugadors de la segona unitat (2-6)

Zinedine Zidane ha optat per donar descans a la majoria dels seus titulars. Amb el seu fons d'armari, n'ha tingut prou per golejar els gallecs.

Daniel AlentoActualitzat

Zinedine Zidane només ha conservat dos jugadors en el seu 11 inicial a Riazor dels que van començar el partit contra el Barça, Nacho i Marcelo. La resta, homes de la segona unitat: Kiko Casilla, Danilo, Varane que tornava de lesió, Kovacic, Isco, Marco Asensio, Lucas Vázquez, James i Álvaro Morata. Prou per golejar el Deportivo amb un futbol ràpid i vistós (2-6).El Madrid només ha trigat 50 segons a inaugurar el marcador, en la seva primera arribada després d'una recuperació de pilota de Danilo. Morata ha aprofitat la passada a l'espai d'Isco per marcar.

El Deportivo ha començat a rebre una allau de futbol i ocasions. El porter German Lux ha aturat les rematades de Marco Asensio, que també ha enviat una pilota al pal, i Morata. Un xut d'Isco des de fora de l'àrea ha marxat fora per poc. Finalment, en el minut 14 James ha començat la jugada i, després d'una combinació amb Lucas Vázquez, ha fet el 0 a 2. Tres minuts més tard, Morata ha vist com l'anul·laven incorrectament un gol per fora de joc. En el 24, una errada en una cessió de pilota de Lux de poc no ha acabat en un gol de Lucas Vázquez.

En el 32, Lux ha aturat amb la cara un xut a boca de canó de Morata en un contra visitant fulgurant. En una contra 3 minuts més tard, no tan ràpida però més efectiva, Florin Andone ha recollit l'intent de xut de Kakuta (que finalment ha acabat en assistència), per acostar els seus 1-2. El Dépor ha passat a dominar. En el minut 38, Casillas ha evitat l'empat davant d'un xut llunyà de Carles Gil. En una mala sortida del porter blanc en el minut 43, la pilota rebotada en el cap de Sidnei ha marxat fora sense que Andone arribés a ficar-la dintre d'una porteria buida. El Madrid se n'ha afartat i en el primer atac madridista després d'aquesta jugada Lucas Vázquez ha fet l'1 a 3, per acabar una jugada plena de classe d'Isco.

En la segona meitat els de Zinedine Zidane han recuperat el control del partit amb un joc ràpid. Si bé el seu ritme generant ocasions no era tan alt com durant la boja meitat anterior, el Madrid tampoc ha concedit oportunitats als gallecs per fer-li mal. En una contra conduïda per Marco Asensio en el minut 59, Lucas Vàzquez no ha trobat porteria. Si que l'ha trobat James en el minut 66. Morata, després de driblar Tyton (que havia substituit Lux per una sobrecàrrega al descans), tenia el gol en les seves botes després d'una passada a l'espai d'Isco, però el davanter ha preferit esperar l'arribada del colombià per cedir-li l'honor.

La pilota ha començat a anar d'una porteria a l'altra, tot i que a la del Madrid arribava sense perill. Els de Zidane contemporitzaven fins que en el minut 77 Isco, instants abans de ser substituït, ha fet l'1 a 5 rebent la passada de Lucas Vázquez. El malagueny i Marco Asensio han deixat el seu lloc a la gespa a Mariano i Casemiro. En el minut 82 l'àrbitre no ha vist un penal de Lucas Vázquez sobre Luisinho. Això no ha impedit que arribès, en el minut 84, el segon gol del Deportivo, en una rematada de cap de Joselu. Casemiro ha tancat el marcador en el minut 87, amb un xut des de la frontal. Abans del final Varane ha anat a la banqueta perquè entrés Álvaro Tejero.

El Reial Madrid es manté segon de la Lliga amb 78 punts, els mateixos que el líder el FC Barcelona, però amb un partit menys, l'ajornat contra el Celta. L'emoció es mantindrà a la Lliga una jornada més.