Futbol

El Reial Madrid fa oficial el traspàs de Xabi Alonso al Bayern de Munic

El Reial Madrid ha fet oficial el traspàs del migcampista basc Xabi Alonso, al Bayern de Munic. Alonso, de 32 anys, firmarà contracte per dues temporades amb el club bavarès i percebrà uns 10 milions d'euros.

Actualitzat

El Reial Madrid ha fet oficial el traspàs del migcampista basc Xabi Alonso Olana al Bayern de Munic. Alonso, de 32 anys, firmarà contracte per dues temporades amb el club bavarès i percebrà uns 10 milions d'euros.

Alonso, un dels màxims exponents del Reial Madrid dels últims anys, es posa a les ordres de Pep Guardiola. El club blanc percebrà uns 10 milions d'euros pel traspàs.

Xabi Alonso ha jugat cinc temporades a l'equip madrileny, al qual va arribar procedent del Liverpool a l'agost del 2009. En aquest temps ha guanyat una Lliga, dues Copes del Rei, una Lliga de Campions, una Supercopa d'Espanya i una Supercopa d'Europa. Dimecres passat el jugador va anunciar la seva retirada de la selecció espanyola, amb la qual es va proclamar campió del món a Sud-àfrica el 2010.

El migcampista s'acomiada al Bernabéu

El nou jugador del Bayern de Munic ha passat per la sala de premsa del Santiago Bernabéu per acomiadar-se del club i l'afició blanca.

Alonso ha donat les gràcies a tota la gent del club, al president, del qual ha destacat la seva bona relació, i a l'afició per les cinc temporades com a madridista."Vull donar les gràcies a l'afició que m'ha fet sentir com a casa des del primer dia".  El jugador de Tolosa (Guipúscoa), ha explicat que la seva decisió d'abandonar el club és perquè "després de la dècima necessitava nous estímuls".

També ha parlat del seu nou club i del seu nou tècnic. Sobre el Bayern, Xabi ha destacat que aspiren a tot igual que el Reial Madrid. Mentre que quan ha estat preguntat pel seu nou tècnic, Pep Guardiola, el jugador s'ha mostrat conciliador dient que el passat es queda als terrenys de joc a la vegada que ha afegit que "els últims dies he parlat amb el Pep i m'ha explicat que espera de mi"

Finalment, també ha contestat a preguntes referents a la selecció espanyola després que aquest dimecres es fes oficial que deixava la "roja". Sobre això, Xabi ha explicat que "era el moment de tancar aquesta etapa a la selecció, he tingut la sort de guanyar dues Eurocopes i un Mundial i això molts pocs ho poden dir".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut