Zidane i Cristiano Ronaldo encaixen les mans en el moment que el portuguès és substituït durant el partit de Lliga contra el Sevilla (EFE)
Futbol

El Reial Madrid espera fer-se un lloc a la final del Mundial de Clubs guanyant l'Al Jazira de Henk ten Kate

Aquest dimecres s'enfronten a l'Al Jazira i, en cas de passar a la final, s'enfrontarien al Gremio brasiler

Actualitzat

El Reial Madrid espera fer-se un lloc a la final del Mundial de Clubs davant l'Al Jazira de l'ex-segon entrenador del Barça Henk ten Kate aquest dimecres a la tarda. Els homes de Zidane volen tornar a casa com a campions i esvair d'una tacada les males sensacions derivades d'un primer terç de temporada irregular, quarts a la Lliga, a vuit punts del Barça, i classificats a vuitens de la Champions com a segons de grup.

A més, els blancs tenen un al·licient extra, i és que en cas de guanyar la final contra el Gremio brasiler, el Reial Madrid igualaria el Barça amb tres títols del Mundial de Clubs. Abans hauran de superar el vigent campió de la Lliga dels Emirats Àrabs, l'Al Jazira de Henk ten Kate, un rival que no hauria de presentar gaires complicacions al Reial Madrid però que, sense fer gaire soroll, han superat amb un futbol molt pràctic l'Auckland City de Nova Zelanda i l'Urawa Reds japonès, fins a guanyar-se la plaça a la semifinal.

Després de ser el primer equip que conquereix dos anys consecutius la Lliga de Campions, el conjunt blanc pretén sumar un nou rècord conquerint el títol d'aquest campionat per segon any consecutiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut