Lliga de Campions

El Reial Madrid espera esvair dubtes amb una golejada a l'Apoel de Nicòsia

Els blancs esperen sumar una balsàmica victòria que els doni la classificació per als vuitens de final de la màxima competició europea

Actualitzat

El Reial Madrid visita l'Apoel de Nicòsia amb la intenció de tornar a casa amb la victòria a la maleta (el partit es podrà veure en directe per TV3 a les 20.45). Més enllà de l'ambició esportiva, els blancs esperen trobar en el conjunt xipriota un espàrring contra qui descarregar la pressió acumulada pel joc espès que arrosseguen les darreres setmanes.

Més enllà de certificar el pas als vuitens de final, Cristiano, Benzema, Isco i companyia sortiran a la gespa a la recerca d'una contundent golejada per esvair d'una tacada tots els dubtes que pesen sobre els blancs. 

L'Apoel, cuer del grup H de la Champions League, té coll avall que ho té gairebé impossible per classificar-se als vuitens de final però una victòria contra l'equip de Zinedine Zidane els donaria alguna esperança i a més es podrien penjar la medalla de l'equip modest que ha deixat fora de combat el vigent campió de la màxima competició europea.

En tot cas, més enllà del que pugui passar al GSP Stadium, el Reial Madrid no perdrà la vista en el Borussia Dortmund-Tottenham. Els alemanys, en hores baixes, es juguen la supervivència a la Lliga de Campions contra els líders del grup. Una situació desesperada que podria donar la sorpresa i que, si es combina amb una ensopegada dels blancs a Nicòsia, els permetria agafar aire i arribar a la darrera jornada de la fase de grups de la Champions amb opcions a passar l'eliminatòria.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut