Reial Madrid

El Reial Madrid es prepara per jugar diumenge a les 12 del migdia, un horari que agrada als aficionats blancs

El Reial Madrid afronta diumenge el primer partit de la temporada a les 12 del migdia, la nova i polèmica franja horària que la Lliga ha estrenat aquesta temporada en la Primera Divisió. Els blancs, que rebran l'Osasuna, han hagut d'adequar el pla de treball a un horari poc habitual. L'afició madridista, per la seva banda, veu de bon ull el canvi. Agrada, en general, el fet de poder veure el Reial Madrid a la llum del sol i a l'hora del vermut.

Actualitzat
Per preparar el partit contra l'Osasuna, a les 12 del migdia, José Mourinho ha citat a primera hora els seus jugadors a Valdebebas. Mourinho ha volgut establir, des d'aquest matí, la rutina de cara al partit, que es juga en un horari al qual els futbolistes madridistes no estan acostumats. L'equip blanc, de fet, debuta en aquesta franja, que s'ha estrenat aquesta temporada en la Primera Divisió. L'adaptació dels blancs al nou horari -són, de fet, l'equip que ha disputat més partits a les deu de la nit- és una incògnita. Una altra és la reacció dels aficionats a aquesta atípica experiència. De moment, l'acollida no podria haver estat més bona.

Tornen Arbeloa i Coentrao

Per al partit, Mourinho podrà solucionar el problema que té als laterals gràcies a la tornada d'Álvaro Arbeloa i del portuguès Fábio Coentrao, que han treballat al mateix ritme que el grup en la seva tornada a la feina, recuperats de les lesions.

Ronaldo estrenarà premi

El Madrid arribarà al partit en un ambient eufòric, i no només pels grans resultats que ha obtingut l'equip en les últimes setmanes. Divendres a la tarda, Cristiano Ronaldo ha rebut la Bota d'Or, que distingeix el màxim golejador de les lligues europees de la temporada passada. El portuguès ha volgut dedicar el premi a tots els seus companys i les persones que formen part de la seva vida. "És un premi per a tots els portuguesos. Estic molt agraït i vull compartir el trofeu amb tots els meus companys, amb l'equip tècnic i aficionats del Reial Madrid", ha expressat Ronaldo.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut