Primera

El Reial Madrid es passeja contra el Màlaga (7-0) i torna a estar a 7 punts del Barça

El Reial Madrid de Mourinho ha humiliat el Màlaga de Pellegrini al Bernabéu i l'ha golejat per 7-0 en partit corresponent a la 26a jornada de Primera. La tensió prèvia al matx, fruit de les declaracions de Mou menystenint Pellegrini, no s'ha vist per enlloc i els aficionats merengues han viscut una passejada militar per part dels seus jugadors. Cristiano Ronaldo ha signat un "hat-trick", però ha marxat lesionat del terreny de joc. Benzema, en dues ocasions, Marcelo i Di María han completat la nòmina de golejadors. El Madrid recupera part del desavantatge i queda a 7 punts del Barça al capdavant de la classificació.

Sense tenir en compte les paraules de Mourinho, Pellegrini ha anat a saludar el tècnic portuguès. Segurament, al xilè li ha costat reconèixer l'equip a qui tenia al davant. De fet, ni tan sols hi ha hagut l'habitual sortida en tromba al Santiago Bernabéu. Pellegrini ha demanat als seus jugadors que busquessin el rival. Quincy, en una cursa contra el món, ha obligat Casillas a salvar el 0 a 1. En el minut 24, Adebayor ja s'escalfava. I dos minuts més tard, Benzema ha respost al missatge marcant el primer amb una rematada espectacular. El francès toca la pilota amb l'exterior de la bota després del servei de Xabi Alonso. Sense temps per reaccionar, el Màlaga ha regalat el segon a Di María, que ha resolt amb facilitat la cursa a camp obert contra Willy Caballero. Feia nou partits que l'argentí no marcava. L'única notícia del Màlaga ha estat un gol anul·lat a Weligton per tocar la pilota amb les mans i trobar-se fora de joc. Encara abans del descans, autopista en la banda esquerra que Marcelo aprofita per sentenciar el partit.

L'únic interès de la segona part era saber si Cristiano trencaria la ratxa de 3 partits sense marcar. El portuguès ha començat amb una jugada brillant, a la qual només li ha faltat el gol. En la segona oportunitat, en el minut 50, no ha fallat a l'hora de completar una bona acció d'Özil. El cinquè l'ha marcat Benzema aprofitant una nova internada de Marcelo per banda esquerra. El francès ha marcat el seu cinquè gol en la Lliga. Un penal per mans de Gaspar, que ha vist la vermella, ha permès Cristiano completar el set en blanc. 26è gol de Cristiano en 26 jornades de Lliga.

El portuguès ha completat el seu tercer "hat trick" de la temporada rematant la centrada de Canales, també des de l'esquerra. En la rematada, però, s'ha fet mal, i ha demanat el canvi. Fins aquell moment, Cristiano havia jugat tots els minuts en la Lliga. Pendent de l'estat del portuguès, el Reial Madrid, que ha guanyat els 13 partits jugats a casa, continua a 7 punts del líder.