El Reial Madrid es manté imbatut a l'Eurolliga després del seu triomf a la pista del Maccabi de Tel Aviv (82-89)

L'equip de Pablo Laso ha dominat el rebot durant la primera meitat i a la segona ha sabut respondre cada cistella del Maccabi amb una altra de seva

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha sumat la seva segona victòria a l'Eurolliga, després de 2 jornades disputades, amb un triomf a la pista d'un Maccabi de Tel Aviv, que ha sumat la seva segona derrota a la competició europea, per 82 a 89. L'equip espanyol ha estat més intens en defensa i més actiu en el rebot que el seu rival. I aquesta ha estat una de les claus del seu avantatge de 13 punts, 33 a 46, al descans. Els homes de Pablo Laso havien capturat en aquests minuts tants rebots en atac, 11, com els que havien agafat en defensa els israelians.

L'altre aspecte diferencial ha estat l'aparició de Jaycee Carroll (18 punts, 5 de 8 en triples) en el segon quart amb 11 punts. I encara sort que els visitants no han encertat amb el triple en aquests primers 20 minuts (4 de 15), perquè, si no, podien haver deixar ja sentenciat el matx. Tornant del descans els de casa han tancat, ara si, absolutament el seu rebot. I mentre el Maccabi ha sumat punts en els seus 4 primers atacs, el Madrid ha fallat 3 triples i ha perdut una pilota.

L'ex del Manresa DJ Seeley (10 punts) ha empatat a 46 amb una cistella de 3 punts i els seus companys, liderats per Victor Rudd (18 punts, 7 rebots, 3 recuperacions), han continuat anotant fins al 49 a 46. Felipe Reyes ha sortit al rescat amb un 3+1 providencial. Els dos conjunts han començant a intercanviar-se cops en atac, i el Madrid, amb els punts de Rudy Fernández (16 punts), ha recuperat el liderat per tancar el tercer quart guanyant 57 a 62.

Els primers minuts de l'últim quart han estat un festival de bàsquet ofensiu amb els triples de Rudy i Rudd i les cistelles d'habilitat de Sergio Llull (14 punts, 11 assistències però 0 de 8 en triples) i Seeley. El Maccabi s'ha posat a només un punt i llavors Carroll, amb un triple, i Anthony Randolph, amb dues cistelles consecutives, la segona després del primer rebot en atac del seu equip a la segona part, han tornat a obrir forat. Sergi Llull ha posat els visitants 10 punts amunt a 5 minuts del final.

Carroll semblava haver rematat els israelians amb una nova jugada de 3-1. L'equip de Tel Aviv, però, no s'ha deixat anar davant d'un contrincant que ja estava pensant en el seu següent partit de la Lliga Endesa quan encara no havia acabat aquest de l'Eurolliga. A 30 segons del final, Andrew Goudelock (16 punts) ha anotat el 82 a 85 des de la línia de tirs lliures. Llull i Doncic, també des de la línia de tirs lliures, han negat l'èxit de la remuntada.