Felipe Reyes en una imatge d'arxiu (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid es desfà del Zalgiris i manté opcions d'acabar entre els quatre primers de la lliga regular (88-81)

En un duel directe, els blancs han suat per tombar la resistència del conjunt de Sarunas Jasikevicius, que, tot i la derrota al WiZink Center, s'ha classificat de forma matemàtica per als quarts de final gràcies a la desfeta del Maccabi de Tel Aviv

Actualitzat

El Reial Madrid ha sumat contra el Zalgiris de Kaunas una victòria vital per mantenir opcions d'acabar entre els quatre primers la lliga regular de l'Eurolliga (88-81). En un duel directe, els blancs han suat per tombar la resistència del conjunt de Sarunas Jasikevicius, que, tot i la derrota al WiZink Center, s'ha classificat de forma matemàtica per als quarts de final gràcies a la desfeta del Maccabi de Tel Aviv.

Al descans, els lituans dominaven per tres punts de diferència (41-44) i la igualtat s'ha mantingut fins a l'últim període. El conjunt de Pablo Laso ha anat de menys a més i ha jugat millor els moments decisius per emportar-se un treballat triomf. El veterà Felipe Reyes, que només ha jugat 12 minuts, ha estat el millor jugador del seu equip amb 16 punts, 3 rebots i 21 de valoració.

 

Anar al contingut