Bale celebra el gol contra el seu exequip a la primera semifinal de l'Audi Cup (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid es desfà del Tottenham de Pochettino i jugarà la final de l'Audi Cup contra el Bayern

El conjunt de Rafa Benítez no ha trobat a faltar Cristiano Ronaldo i Benzema i s'ha imposat sense problemes als londinencs amb gols de James i Bale, que no ha tingut pietat del seu exequip. L'equip de Pep Guardiola ha superat el Milan per 3 a 0 en la segona semifinal

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid s'ha classificat sense problemes per a la final de l'Audi Cup, que s'està disputant a Munic. El conjunt de Rafa Benítez, tot i les baixes de Cristiano Ronaldo i Benzema, s'ha desfet del Tottenham de Mauricio Pochettino per 2 a 0 amb gols de James i Bale en la primera semifinal d'aquest torneig amistós a l'Allianz Arena i es manté imbatut a la pretemporada.

Davant un rival molt inofensiu, el Madrid no ha trobat a faltar la seva gran estrella per sumar la victòria. Jesé, amb un xut al pal només començar, ha donat el primer avís de perill sobre la porteria de Vorm. I de nou el davanter canari ha pogut inaugurar el marcador, però el porter anglès ha evitat el gol amb una gran aturada. En el minut 36, el colombià James Rodríguez ha fet l'1 a 0 rematant de cap una centrada d'Isco.

En la represa, el domini dels blancs ha seguit sense produir un joc gaire brillant. Benítez ha aprofitat per fer canvis i ha fet debutar el jove Marco Asensio, fitxat aquest estiu procedent del Mallorca. L'encarregat de sentenciar el matx ha estat el gal·lès Gareth Bale, que no ha tingut pietat del seu exequip i en el minut 78 ha establert el definitiu 2 a 0 amb un xut llunyà i potent que ha sorprès Vorm, que s'ha acabat empassant la pilota.

El Bayern, rival a la final

El Bayern de Munic ha complert els pronòstics i serà el rival del Reial Madrid en la final d'aquest dimecres. L'equip de Pep Guardiola s'ha imposat al Milan per 3 a 0 en la segona semifinal del torneig i s'ha refet de la recent decepció a la Supercopa Alemanya. Juan Bernat ha inaugurat el marcador i en la represa, Mario Götze i Lewandowski han arrodonit la golejada bavaresa davant un rival en hores baixes.

Anar al contingut