El Reial Madrid es desfà del Legia de Varsòvia sense necessitat de fer un gran partit (5-1)

Bale, Jodlowiec, en pròpia porta, Marco Asensio, Lucas Vázquez i Morata han estat els golejadors d'una nit plàcida al Bernabéu i han fet oblidar la nefasta actuació de Cristiano Ronaldo, incapaç de marcar contra un dels rivals més fluixos de la Champions

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid no necessita jugar bé per golejar els rivals. Els blancs s'han desfet del dèbil Legia de Varsòvia per 5 a 1 en una nit plàcida al Bernabéu, amb gols de Bale, Jodlowiec, en pròpia porta, Marco Asensio, Lucas Vázquez i Morata, que han fet oblidar la nefasta actuació de Cristiano Ronaldo, incapaç de marcar contra un dels rivals més fluixos de la Champions.

El Legia de Varsòvia arribava al Bernabéu com la ventafocs del grup, però ha sortit sense complexos i disposat a complicar-li les coses a un Reial Madrid amb un onze titular molt ofensiu. En els primers 10 minuts, els polonesos han donat dos bons ensurts sobre la porteria de Keylor Navas, que primer ha desviat un xut de Moulin en un clar un contra un i després ha vist com la rematada de Odjodja-Ofoe s'ha estavellat al pal.

El Legia ha perdonat massa i, en l'intercanvi de cops, el Madrid ha sortit vencedor sense necessitat de generar molt joc ofensiu. En el minut 16, Gareth Bale ha trencat una sequera de gairebé dos anys sense marcar a la Champions i ha inaugurat el marcador amb un xut ajustat al pal en una acció individual semblant a les que han fet famós l'holandès Arjen Robben. I, sense temps per reaccionar, Jodlowiec ha desviat un xut de Marcelo al fons de la seva porteria.

L'atreviment del Legia ha tingut premi quan, en el minut 22, Danilo ha comès un penal tan clar com innecessari que Radovic ha transformat per reduir distàncies en el marcador. En un duel sense control i esbojarrat, el Madrid ha trobat a faltar les baixes dels lesionats Modric i Casemiro al mig del camp i, en el minut 35, Kucharczyk ha tingut una ocasió clara per fer l'empat a dos. I del possible empat, en la jugada següent, Marco Asensio ha furgat en la fragilitat defensiva per fer el 3 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Lucas Vázquez i Morata culminen la maneta

En la represa, el ritme de joc s'ha refredat bastant fins que Zidane ha fet un doble canvi en busca d'un revulsiu. Morata i Lucas Vázquez han entrat per Bale i James i entre els dos han construït la jugada del quart gol, obra de l'extrem gallec, que ha rematat de volea una precisa centrada del davanter madrileny. Amb el duel completament decidit, qui s'ha escalfat ha estat Cristiano Ronaldo, desaparegut en atac i que ha pagat la seva frustració per no marcar fent una dura entrada a un rival que li ha costat veure una targeta groga.

El crac portuguès, negat de cara a la porteria rival, ha perdut una gran ocasió per eixamplar les seves estadístiques golejadores, però ha acabat  donant l'assistència del cinquè, fet per Morata. Sense necessitat de fer un gran partit, el Reial Madrid ha arrodonit una maneta victoriosa i ha sumat set punts en tres jornades, els mateixos que el Borussia Dortmund, que s'ha imposat per 1 a 2 al camp de l'Sporting de Portugal i que és líder del grup per millor diferència de gols.