El Reial Madrid es deixa empatar al camp del CSKA (1-1) i el Bernabéu dictarà sentència

El Reial Madrid va empatar contra el CSKA (1-1) en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els de Mourinho no es van deixar intimidar pels 70.000 espectadors russos que, tot i els 4 graus negatius, van omplir l'estadi Lujniki de Moscou. Cristiano Ronaldo, en el minut 28, va firmar el primer gol del matx aprofitant una errada de la defensa del CSKA. En l'afegit, Wernbloom va empatar "in extremis" i l'eliminatòria es decidirà al Bernabéu. La pitjor notícia per als blancs va ser la lesió de Benzema, que va haver de ser substituït en el minut 15 per un problema muscular.

Durant l'escalfament, la temperatura era de 5 graus sota zero i la humitat del 73 per cent. El fred de Moscou va fer patir els madridistes que, abans del primer quart d'hora, es van quedar sense Karim Benzema. En xutar, el davanter francès es va fer una lesió muscular i Mourinho el va haver de substituir per Higuaín. El davanter argentí va recuperar la pilota en l'acció del gol del Madrid. El CSKA va defensar malament i la centrada de Coentrao va arribar a la posició de Cristiano Ronaldo, que es va encarregar de marcar el 0 a 1. Quart gol, en aquesta edició de la Champions, del portuguès, que va disposar de més ocasions per sentenciar la victòria. Però el porter Txeptxugov, que debutava en la màxima competició continental, va tenir una actuació destacada.

En el tram final, el conjunt rus va buscar l'empat i va trobar el premi en el temps afegit. Els blancs, que aquesta temporada estan tenint molts problemes en les accions a pilota parada, no van poder evitar el gol del suec Wernbloom. El Madrid va deixar escapar la victòria en l'últim sospir i no va poder sentenciar l'eliminatòria abans del partit de tornada, que es disputarà el 14 de març al Bernabéu.