El Reial Madrid encarrila el pas als quarts de final amb una victòria al camp de la Roma (0-2)

Sense necessitat de fer un partit gaire brillant a l'Olímpic de Roma, els blancs han deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada amb gols de Cristiano Ronaldo i Jesé

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha encarrilat la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions amb una victòria per 0 a 2 al camp de la Roma. Sense necessitat de fer un partit gaire brillant, els blancs han deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada amb gols de Cristiano Ronaldo i Jesé, que han deixat sense resposta el conjunt italià.

L'arribada de Luciano Spalletti a la banqueta havia canviat la mala dinàmica de la Roma. Però l'equip italià ha demostrat que ara mateix està lluny dels millors d'Europa. Només les internades del velocista Salah han posat en algun problema la sòlida defensa madridista. En els primers 45 minuts, l'equip de Zidane no ha generat excessiu perill i només un xut de Marcelo desviat ha estat l'únic ensurt sobre la porteria local.

Després d'una primera meitat sense gols, en la represa, el Madrid ha obert el marcador en el minut 57. Cristiano Ronaldo ha fet el 0 a 1 després d'una bona acció individual que ha culminat amb un xut col·locat a l'escaire. Florenzi ha fregat la pilota i ha fet impossible l'estirada de Szczesny.

A la Roma li ha costat reaccionar, però l'entrada de Dzeko li ha donat més profunditat en atac. Un xut llunyà de Vanquieur i una rematada del davanter bosnià han pogut acabar amb l'empat. Poc després, els locals han protestat un clar penal de Carvajal sobre Florenzi que l'àrbitre no ha xiulat.

I a quatre minuts del final, Jesé, que havia entrat en el lloc de James, ha acabat d'ensorrar la Roma amb el definitiu 0 a 2. El Reial Madrid ha aconseguit un magnífic resultat per a la tornada al Bernabéu però no ha acabat d'esvair els dubtes sobre el seu mal joc a domicili.