Sergi Llull i Rudy Fernández es lamenten per la derrota contra el Khimki (EFE)
Bàsquet

El Reial Madrid encaixa contra el Khimki la quarta derrota en sis jornades a l'Eurolliga (82-85)

L'equip de Pablo Laso, molt irregular i amb problemes defensius, s'ha vist sorprès pel conjunt rus liderat per Tyrese Rice i es complica la classificació dels blancs per al Top 16

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid està jugant amb foc a l'Eurolliga. L'actual campió d'Europa ha perdut a casa contra el Khimkhi de Moscou per 82-85, i presenta un desastrós balanç de dues victòries i quatre derrotes després de sis jornades.

Els blancs han començat molt irregulars i ho han acabat pagant molt car davant un rival que ja els va derrotar a la seva pista. Alexey Shved, amb 13 punts, i Tyrese Rice, botxí del Madrid a la final de fa dos anys amb el Maccabi i que n'ha fet 18, han evitat que els locals en cap moment hagin pogut imposar la seva teòrica superioritat.

Al descans, el Madrid ja perdia per dos punts, 42-44, i de res han servit les aparicions intermitents del Chacho Rodríguez ni la seva aportació de 17 punts per evitar una nova desfeta.

Els triples de Monya han mantingut les distàncies i han impedit que es repetís la victòria blanca "in extremis" de fa quinze dies contra el Bayern de Munic amb un triple de Jaycee Carroll a tres segons pel final. Els de Pablo Laso ja no tenen marge d'error i es compliquen la classificació pel Top 16.

Anar al contingut