Madrid

El Reial Madrid emet un comunicat en què diu que no va denunciar Busquets, contradient la versió de la UEFA

Continua l'enfrontament directe entre el Madrid i la UEFA. Ahir el màxim organisme del futbol europeu va desestimar una possible sanció a Busquets per suposats insults racistes al brasiler del conjunt blanc Marcelo. Ahir a la tarda el Madrid va rebre una resolució de la UEFA que desestimava una denúncia dels blancs en contra de 8 jugadors del Barça, per conducta antiesportiva al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. I després de conèixer aquestes notícies, al vespre el Reial Madrid va respondre en un comunicat que el club no va denunciar en cap cas Busquets, sinó que ho havia fet la mateixa UEFA, contradient així la versió. Sigui com sigui, el club de Florentino Pérez haurà de pagar les despeses de tot aquest enrenou i José Mourinho haurà de complir els 5 partits de suspensió.

Actualitzat
El Reial Madrid, una vegada conegut que la UEFA va decidir no sancionar Sergio Busquets per suposats insults racistes al lateral madridista Marcelo, va reiterar en un comunicat que va ser l'organisme europeu qui va actuar d'ofici. A l'escrit, donat a conèixer a través del web del Reial Madrid, assenyala que "l'expedient disciplinari contra el jugador Sergio Busquets no és conseqüència d'una denúncia interposada pel Reial Madrid CF. Va ser la UEFA qui va intervenir d'ofici i va decidir per iniciativa pròpia obrir aquest expedient".

El Reial Madrid explica que després de l'obertura de l'expedient disciplinari, la UEFA va requerir la declaració del jugador Marcelo perquè confirmés els fets que van ser motiu de l'inici d'aquest expedient. L'entitat madrilenya afirma que la prova evident que el Reial Madrid no va ser denunciant en aquest expedient disciplinari és que no va ser part del procediment sancionador portat a terme per la UEFA. El Reial Madrid precisa en el seu comunicat que va saber de la resolució del comitè de Control i Disciplina pels mitjans de comunicació i no directament per la UEFA, "en no formar part del procediment".

Aquest és el comunicat lletra per lletra:

"Davant el comunicat emès per la UEFA sobre la decisió adoptada arran de l'expedient disciplinari obert al jugador del F. C. Barcelona Sergio Busquets, el Reial Madrid C. F. vol manifestar el següent:

1. L'expedient disciplinari contra el jugador Sergio Busquets no és conseqüència d'una denúncia interposada pel reial Madrid C. F. Va ser la UEFA qui va intervenir d'ofici i va decidir per iniciativa pròpia obrir aquest expedient.
2. Després de l'obertura de l'expedient disciplinari, la UEFA va requerir la declaració del nostre jugador Marcelo perquè confirmés els fets que van ser motiu de l'inici d'aquest expedient.
3. La prova evident que el Reial Madrid CF no ha estat denunciant en aquest expedient disciplinari és que no ha estat part del procediment sancionador portat a terme per la UEFA.
4. De fet, el Reial Madrid CF ha tingut coneixement de la resolució de la UEFA pels mitjans de comunicació i no directament per la UEFA, en no formar part del procediment."



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut