Bàsquet

El Reial Madrid elimina un combatiu Iberostar Tenerife i accedeix a les semifinals de l'ACB (75-84)

Els blancs s'han imposat a la pista del conjunt canari en el segon partit de la sèrie de quarts de final liderats per Tavares (11 punts i 13 rebots) i Rudy Fernández (19 punts)

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la Lliga ACB després d'imposar-se a un combatiu Iberostar Tenerife en el segon partit de la sèrie de quarts de final (75-84). Els canaris han començat portant la iniciativa en el marcador però els blancs, amb un gran encert en els triples, han anat castigant el seu rival.

Al descans, el conjunt de Pablo Laso dominava per 12 punts (32-44) però els locals no s'han rendit en cap moment i han venut molt cara la seva derrota. Walter Tavares, amb 11 punts i 13 rebots, ha estat un colós sota els taulers i Rudy Fernández, màxim anotador amb 19 punts, han fet estèrils tots els intents dels canaris per evitar l'eliminació.

El Madrid, vigent campió d'Europa i defensor del títol de lliga, ja espera rival en semifinals: el guanyador del duel entre el València Basket i l'Herbalife Gran Canària.

Anar al contingut