Florentino Pérez va parlar divendres amb Mariano Rajoy
Florentino Pérez va parlar divendres amb Mariano Rajoy
Futbol

El Reial Madrid donarà un milió d'euros i estudia cedir algunes de les seves infraestructures per acollir refugiats

El club que presideix Florentino Pérez s'ha sumat a l'onada de solidaritat amb els refugiats que altres clubs europeus com Porto i Bayern de Munic, així com les seleccions alemanyes de futbol i bàsquet, ja han posat en marxa

Actualitzat

El Reial Madrid ha anunciat en un comunicat publicat a la seva pàgina web que donarà un milió d'euros en suport als refugiats que siguin acollits per Espanya. El club blanc s'afegeix, així, a l'onada de solidaritat que s'estén per Europa davant d'aquesta crisi humanitària.

Segons el comunicat oficial, el president del Reial Madrid va mantenir aquest divendres una conversa telefònica amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i van parlar d'aquesta aportació i d'altres mesures que adoptarà el club de futbol per col·laborar en l'atenció als refugiats.

Entre aquestes altres iniciatives en fase d'estudi es trobarien accions dirigides cap als refugiats més joves, així com posar a disposició de la comissió interministerial que planifica el sistema d'acollida algunes de les infraestructures del Reial Madrid i material esportiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut