Madrid

El Reial Madrid donarà avui el tret de sortida al segon projecte de Florentino amb la presentació de Kaká

El Reial Madrid donarà avui el tret de sortida al segon projecte de Florentino Pérez amb la presentació de Kaká. Serà aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, al mateix Santiago Bernabéu. El jugador brasiler ha arribat aquest matí a la capital espanyola, procedent de Johannesburg, on acaba de conquistar la Copa Confederacions amb la seva selecció, en un torneig en què ha estat nomenat millor jugador. Després s'ha desplaçat a l'Hospital Sanitas la Moraleja, on ha estat examinat pels serveis mèdics de l'entitat per segona vegada. Ja amb el beneplàcit mèdic, es farà l'acte protocol·lari de la signatura del contracte, per sis temporades, i seguidament, la presentació davant l'afició.

Actualitzat
L'horari de la presentació (20.30) no ha estat triat a l'atzar. A aquesta hora comencen alguns informatius espanyols, a més, que donada la diferència horària, la presentació podrà ser seguida al Brasil i a tota l'Amèrica del Sud. S'espera que hi vagin uns 20.000 aficionats.

El pròxim "espectacle" madridista serà el 6 de juliol, amb la presentació del fitxatge més car de la història del futbol: Cristiano Ronaldo, l'home pel qual el club blanc va pagar 94 milions d'euros.

L'arribada del primer galàctic

Passaven pocs minuts de les vuit del matí quan "Kaká" sortia per la terminal 4 de l'aeroport de Barajas. Ho feia content... i escortat per una desena d'efectius de seguretat del club. Hi havia una gran expectació per veure el primer galàctic de la nova etapa de Florentino. El brasiler ha estat conduït fins al cotxe i no ha fet cap tipus de declaració.

De camí cap a l'hotel, Kaka ha pogut veure les torres del "pelotazo" immobiliari, a l'antiga ciutat esportiva blanca. Després de passar per l'hotel a deixar les maletes se l'han endut a fer una revisió mèdica. L'atleta de Crist somreia de felicitat. Fa una vida monacal i els resultats així ho han reflectit.

A la sortida del centre hospitalari ha tingut un breu contacte amb els aficionats i ha firmat els primers autògrafs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut