Benzema celebra un dels seus gols contra Los Angeles Galaxy. (Foto: Reuters)

El Reial Madrid derrota Los Angeles Galaxy en el seu primer partit de la gira nord-americana (3-1)

El Reial Madrid ha derrotat sense problemes Los Angeles Galaxy en el seu primer partit de la gira nord-americana disputat a Phoenix (3-1). L'equip de Carlo Ancelotti, liderat per la visió de joc d'Isco, el més destacat dels blancs, s'ha avançat amb un gol de Di María en el minut 15 i Benzema, amb un doblet en la represa, ha estat l'encarregat de sentenciar el duel. Villarreal, en el minut 63, havia retallat distàncies però el davanter francès s'ha encarregat de certificar el triomf del seu equip fent el definitiu 3-1 en el 74.

Després d'aquest còmode triomf, el pròxim rival del Madrid en aquesta gira pels Estats Units serà de més entitat. Els blancs s'enfrontaran a l'Everton del blaugrana Gerard Deulofeu i dirigit a la banqueta pel català Martínez en un duel que es disputarà la matinada de dissabte a diumenge a Los Angeles.