El Reial Madrid derrota l'Almeria amb més angúnies de les previstes i no es rendeix en la lluita pel títol (3-0)

Els blancs han sumat un triomf vital contra un Almeria valent que ha resistit 45 minuts, fins que James ha inaugurat el marcador amb una genialitat. Marcelo Dos Santos, en pròpia porta, i Arbeloa han arrodonit la victòria per seguir a dos punts del Barça

David CarballoActualitzat

No ha estat un partit plàcid ni de tràmit com era previsible, però el Reial Madrid no ha fallat contra l'Almeria al Bernabéu i no defalleix en la seva persecució al Barça en la lluita pel títol de lliga. Els blancs, amb moltes baixes entre sancionats i lesionats, han acabat sumant una victòria vital per seguir a dos punts del liderat quan queden només quatre jornades pel final del campionat.

L'Almeria, sota les ordres de l'exblaugrana Sergi Barjuán, ha plantat cara davant d'un Madrid que ha acabat imposant la seva qualitat individual per desequilibrar la balança. Després d'un setge inicial on els homes d'Ancelotti no han pogut batre la porteria de Rubén, l'Almeria s'ha anat envalentint amb el pas dels minuts i fins i tot ha intentat arribar amb perill sobre l'àrea de Keylor Navas, titular en el lloc de Casillas.

Xiulets i genialitat de James

El Madrid no trobava el camí del gol i, quan el públic local ja començava a perdre la paciència i se sentien alguns xiulets des de la graderia, una genialitat de James ha desfet l'empat inicial en l'últim sospir de la primera part.

L'1-0 ha permès els blancs afrontar la segona part amb una mica més de tranquil·litat i en l'inici de la represa, un gol en pròpia porta de Marcelo dos Santos, que ha desviat la pilota quan Cristiano estava amb la canya preparada per marcar, ha ensorrat les opcions dels visitants de treure un resultat positiu.

L'Almeria ho ha seguit intentant amb més il·lusió que fe, però no ha pogut retallar distàncies i posar emoció al tram final. Poc després, Cristiano ha resolt un jugada individual amb un xut molt desviat que ha provocat alguns xiulets de a parròquia madridista cap al portuguès. I a cinc minuts del final, Arbeloa ha establert el definitiu 3-0 rematant una centrada del "Chicharito" Hernández. El Madrid, sense fer un gran partit, ha deixat clar que no es rendeix.