Zidane, a la banqueta durant el partit contra l'Eibar (EFE)
Zidane, a la banqueta durant el partit contra l'Eibar (EFE)
Futbol

El Reial Madrid de Zidane iguala els resultats de Rafa Benítez en l'inici de la temporada passada

L'acumulació d'empats, quatre entre Lliga i Champions, comença a causar inquietud en el vestidor blanc

Sebas GuimActualitzat

Quan Zidane va agafar les regnes del Reial Madrid, a la meitat de la temporada passada, ho feia en un moment de crisi de resultats. La il·lusió per l'arribada d'un tècnic amb pedigrí com el francès va generar un canvi en la plantilla. I l'equip va acabar la temporada aixecant l'orelluda a Milà.
Però començar una temporada de zero no és el mateix. I les exigències són diferents. El Madrid actual suma quatre empats consecutius, tres en la Lliga i un en la Lliga de Campions, unes xifres que fa deu anys que no veuen els aficionats del club blanc, des de l'època en què López Caro n'era l'entrenador.

Però la comparació que fa més mal a Zidane és la que l'iguala al seu predecessor, Rafa Benítez. L'any passat, a aquestes altures, el Madrid sumava 4 victòries i 3 empats. L'entrenador actual, com ja li va passar a l'anterior, comença a tenir problemes amb la plantilla i assenyala clarament els jugadors com a causants de la situació. "Cadascú ni hi està posant prou per guanyar, ho hem de canviar, no podem seguir així", va declarar el tècnic madridista en la roda de premsa de després del partit contra l'Eibar.

L'any passat, la paciència de Florentino es va esgotar a començaments de gener. En tot cas, el Reial Madrid de Zidane suma 15 punts en 7 jornades, exactament els mateixos que va aconseguir Rafa Benítez quan dirigia la banqueta dels blancs ara just fa 12 mesos.

Anar al contingut